Usein tulee tilanteita jolloin toivoisi, että olisi pistorasia, jota voisi ohjata etänä. No nyt voi ja hintakaan ei päätä huimaa. Tätä Wifi-pistorasiaa voit etäohjata mobiililaitteella kuin kaukosäätimellä. Voit myös ajastaa virtapistokkeen päälle ja pois haluamanasi aikana ja toistaa tämän toiminnon vaikka joka päivä ilman, että joudut ajastamaan toiminnon aina uudelleen.

Pistorasiaa voi etäohjata myös kotisi ulkopuolelta 3G/4G/Wifi verkosta, kunhan Wifi-pistorasia on yhdistettynä Internettiin. Jokaiselle pistorasialle voi antaa oman yksilöllisen nimen kuten Kahvinkeitin, TV, ulkovalot jne. Tällä tavalla tuotteen käyttö helpottuu ja voit tarkistaa etänä, ettei kahvinkeitin jäänyt päälle tai vaihtoehtoisesti käynnistää sen, jotta kahvi on valmis kun pääset kotiin. Wifi etäohjattavalla pistorasialla on näin ollen mahdollista luoda lukuisia eri käyttötarkoituksia.

Tekniset tiedot:

Etäohjaus mistä ja milloin tahansa
Ajastustoiminnallisuus
Wifi: IEEE 801.11b/g
Sisä-ja ulostulovirta: AC 100-240 V 50/60 Hz
Toimintalämpötila: -5 – 45 C
Toiminnat: Päällä ja pois sekä ajastus
Helppo asennus- ja käyttö
Mahdollista asentaa/ohjata yhteensä 7 pistorasiaa
CE-hyväksytty
Maadoitettu

Sisääntulovirta (input)
AC 220V, 12A, 50HZ
AC 110V, 16A, 60Hz

Ulostulovirta (output)
AC 220V, 12A, 50HZ
AC 110V, 16A, 60Hz

Hinta: 14,95 euroa
Lisätietoja: e-ville