Huawein uusi Watch GT 2 Pro -älykello on viimeisin lisäys Huawein palkittuun Watch GT 2 -sarjaan, joka on yksi maailman myydyimmistä älykellosarjoista. Huippuluokan muotoilulla sekä edistyneellä urheiluseurannalla, ammattimaisella terveydenseurannalla, kahden viikon akunkestolla ja langattomalla latauksella varustettu Huawei Watch GT 2 Pro on kehitetty erityisesti kuntoilua ja vapaa-ajan käyttöä varten.

Tyylikäs ja kestävä muotoilu

Huawei Watch GT 2 Pro on suunniteltu tukemaan aktiivista arkea, uusien taitojen oppimista ja oman kuntoilupotentiaalin rajoihin tutustumista. Huawei Watch GT 2 Pro on myös täydellinen kumppani urheilusaavutusten ja terveydentilan seuraamiseen.

Huawei Watch GT 2 Pro on muotoilultaan minimalistisen tyylikäs älykello. Kellotaulu on valmistettu safiirista, minkä ansiosta siinä on vahvempi, kestävämpi ja kuvioitu ulkopinta, joka on naarmuuntumattomuutensa ansiosta sopii myös ulkoharrastuksiin. Älykellon runko on valmistettu laadukkaasta titaanista.

Huawei Watch GT 2 Pro:n käyttäjien on mahdollista tehdä kellosta omannäköisensä, sillä kello tarjoaa käyttäjille yli 200 kellotauluvaihtoehtoa. Huawei Share OneHop Watch Face -sovelluksen avulla käyttäjä voi yksinkertaisella napautuksella siirtää kuvia älypuhelimestaan älykelloon ja personoida kelloa myös näin. Käyttäjien on myös mahdollista valita erilaisia asetteluvaihtoehtoja, jotka esittävät muun muassa vuorovesien vaihtelua, tähdistöjen ja kuun vaiheita.

Treenaa kuin ammattilainen

Riippumatta siitä, ovatko käyttäjät aloittamassa uusia urheilulajeja tai haluavatko he viedä suorituskykynsä uudelle tasolle, Huawei Watch GT 2 Pro tarjoaa yli 100 erilaista harjoittelutilaa. Mukana on myös uusia urheilumuotoja, kuten hiihto, laskettelu, lumilautailu ja golf. Hiihto- ja laskettelu-harjoittelutilat seuraavat käyttäjien keskinopeutta, matkaa, liikerataa, kumulatiivista laskeutumista, suurinta kaltevuutta, sykettä ja veren happisaturaatiota. Näiden lisäksi se pyrkii varmistamaan käyttäjän turvallisuuden äänimuistutuksilla. Golf-tila on ihanteellinen täydellistä lyöntiä tavoitteleville, koska se analysoi lyönnin liikettä ja nopeutta, minkä lisäksi se tarjoaa visuaalisia lyöntiesittelyjä kellotaululle.

Uusien urheilutilojen lisäksi Huawei kasvattaa Watch GT 2 Pro -älykellon monipuolista valikoimaa extreme-urheilulajeilla, vapaa-ajan aktiviteetteillä, vesiurheilulla, pallopeleillä ja lumiurheilulla. Huawei tarjoaa myös automaattisen harjoittelun tunnistuksen kuudelle harjoittelutilalle, mikä tarjoaa käyttäjälle entistä saumattomamman kokemuksen.

Riippumatta siitä, mikä urheilumuoto käyttäjällä on aktiivisena, ulkoilmaopastus varmistaa, että hän on valmis kohtaamaan ulkoilman eri elementit. Käyttäjät voivat seurata auringonnousua ja -laskua, kuun vaiheita, vuoroveden aikoja ja säähälytyksiä. Tämä on erityisen hyödyllistä seikkailijoille ja ulkoilmaurheilijoille.

Viime aikoina moni ihminen on viettänyt paljon aikaa harjoittelemalla yksin kotona, mikä on lisännyt virtuaalisen personal trainerin kysyntää. Watch GT 2 Pro -älykellossa on esiasennettuna yli 10 juoksukurssia, jotka tarjoavat opastettua palvelua, mikä auttaa pitämään käyttäjät motivoituneina.

Korkealaatuista terveydenseurantaa

Huawei on parantanut merkittävästi terveyden seurantamahdollisuuksia uudessa Watch GT 2 Pro -älykellossaan. Sykkeen seuranta on edistynyttä, sillä päivitetty HUAWEI TruSeen™ 4.0+ -sykemittaustekniikka yhdistyy 6-in-1-LED-linssiin ja safiirilasiin, jotta lukemat olisivat entistä tarkempia. Watch GT 2 Pro tukee myös reaaliaikaista sykemittausta, olipa kyseessä juoksu, uinti tai jonkin toisen urheilulajin harjoittelu. Se seuraa esimerkiksi reaaliaikaista sykettä, harjoittelusykettä, suurinta hapenottokykyä ja palautumisaikaa. Terveydenseuranta-ominaisuus seuraa ympärivuorokautista sykkeenmittausta, leposykettä, poikkeuksellisia sykevaihteluita, unta, stressitasoja sekä veren happisaturaatiota (SpO2).

Huawei Watch GT 2 Pro -malli tulee saataville kahdessa eri värivaihtoehdossa: yönmustana ja sumunharmaana.
Kello tulee myyntiin 28.9.2020 ja sen suositushinta on 299 euroa.

Lisätietoja: huawei.com/fi

Lähde: Huawei tiedote