OnePlus julkisti uusimman lippulaivamallinsa OnePlus 8T:n. OnePlus 8 -sarjan menestystä seuraten, OnePlus koettelee jälleen rajoja ja esittelee 120 hertsin Fluid AMOLED -näytön sekä OnePlussan nopeimman Warp Charge 65 -pikalatauksen.

120Hz Fluid AMOLED -näyttö

OnePlus 8T:n 120 hertsin Fluid AMOLED -näyttö on ensimmäinen tasainen näyttö, jolla on DisplayMate-sivuston A+ -luokitus. Jokainen pyyhkäisy läpi näytön tarjoaa hämmästyttävän tarkka. Käyttäjät voivatkin nauttia intensiivisistä peleistä sekä selailla sosiaalisen median sivuja sujuvasti ja vaivattomasti.

OnePlus 8T:n näyttö tarjoaa alan johtavan väritarkkuuden ja on JNCD-arvoltaan 0.3. Näytön maksimikirkkaus on 1100 nitiä taaten selkeän kuvan kirkkaassakin auringonvalossa. Lisäksi OnePlus 8T tarjoaa 8192 kirkkaustasoa, mikä tekee kirkkausvaihtelusta sulavampaa ja mukavampaa silmille.

Suorituskyky

OnePlus 8T on varusteltu Qualcomm® Snapdragon™ 865 5G -mobiilialustalla yhdistettynä Snapdragon X55 5G -modeemipiiriin, joka mahdollistaa vahvat 5G-yhteydet. OnePlus 8T:n 5G-tuki kattaa NSA- ja SA-verkkotyypit. Mukana on Wi-Fi 6, joka takaa suuremman tiedonsiirtonopeuden. Valittavissa on jopa 265 gigatavua UFS 3.1 -tallennusmuistia takaamassa nopean ja vakaan suorituskyvyn.

OxygenOS 11

OnePlus 8T on ensimmäinen OnePlus-laite, josta löytyy valmiina OnePlussan uusin käyttöjärjestelmä OxygenOS 11. OxygenOS 11 on keskittynyt parantamaan yhden käden käyttökokemusta. Uudet ominaisuudet tekevät yhden käden käyttökokemuksesta helpompaa ja intuitiivisempaa. OxygenOS 11 tarjoaa myös joukon uusia optimoituja animaatioita ja eleitä sekä lukuisia kustomointivaihtoehtoja. Valittavana on muun muassa 11 erilaista Always On Display -kellovaihtoehtoa. OxygenOS 11 tuo mukanaan myös Zen Mode 2.0 -tilan.

Warp Charge 65

Warp Charge 65 on OnePlussan kaikkien aikojen nopein lataus, joka tarjoaa vartissa virtaa koko päiväksi. OnePlus 8T:n 4500 mAh:n akku on jaettu kahteen osaan, jonka ansiosta kumpaakin akkua voidaan ladata samanaikaisesti. Tyhjästä täyteen akun voi ladata 39 minuutissa, joten öisin akkua ei enää tarvitse ladata.

OnePlus 8T -puhelimessa on 12 lämpötila-anturia sekä salauspiiri niin laturissa kuin kaapelissakin, jotta latauslämpötila pysyisi sopivana. Warp Charge 65 lataa akun tyhjästä täyteen helposti esimerkiksi aamutoimien tai lounastauon aikana.

Kamera

OnePlus 8T tarjoaa vankan ja monipuolisen kamerakokonaisuuden, joka on suunniteltu tallentamaan jokaisen hetken yksityiskohtaisesti. OnePlus 8T:n nelikamerajärjestelmästä löytyy 48 megapikselin pääkamera optisella ja elektronisella kuvanvakaimmella, 16 megapikselin ultralaajakulmakamera, makro- sekä Monochrome-linssi.

123-asteen ultralaajakulma tarjoaa uuden perspektiivin kuvaamiseen. Käyttäjät voivat luottaa siihen, että he saavat tallennettua esimerkiksi valtavat maisemakuvat tai laajan arkkitehtuurin kokonaisuudessaan. 16 megapikselin linssi takaa selkeät kuvat erilaisissa valaistusolosuhteissa, jopa hämärässä parannellun Nightscape-tilan ansioista.

Monipuolinen kamerajärjestelmä tallentaa myös kaikista aktiivisimmat ja liikkuvimmatkin hetket vaivatta parantuneen kuvanvakautusohjelman ansiosta. Uusi Video Portrait -tila tuo bokeh-efektin videoon. Tila hyödyntää paranneltua tekoälyä ja analysoi tarkasti kohteen samalla sumentaen taustaa.

Upeat sävyt

OnePlus 8T on saatavilla kahdessa upeassa sävyssä. Aquamarine Green -niminen vihreän sävy hyödyntää valon heijastumista ja tarjoaa kimaltelevan pinnan. Toisena sävynä on upea hopeisen harmaa Lunar Silver -sävy. Tämä vaihtoehto yhdistää OnePlussan himmeän mattalasin ja rauhoittavan harmaan sävyn.

OnePlus 8T on nyt ennakkotilattavissa osoitteessa OnePlus.com sekä Elisan, DNA:n, Telian, Verkkokaupan, Gigantin ja Jimm’sin kanavista.
20. lokakuuta alkaen OnePlus 8T on saatavissa kaikilta jälleenmyyntikanavilta.

Hinnat:
OnePlus 8T 8 GB + 128 GB: 599 euroa
OnePlus 8T 12 GB + 256 GB: 699 euroa

Lisätietoa: oneplus.com/fi