Vaikka jouluun on vielä aikaa niin pian on se aika käsillä, kun alkaa vuosittainen joululahjojen pohdinta. Valaiseva lahja sopii myös hänelle, jolla on jo kaikki.
Tässä Philips Huen parhaat joululahjavinkit minimalistille, laitenörtille ja sisustajalle.

Minimalistin unelma

Uusimpien Hue -tuotteiden joukosta löytyy Philips Hue Iris Limited Edition, ainutlaatuinen ja älykäs pöytävalaisin. Iris-valaisinta on nyt saatavilla rajoitettu erä väreissä kulta, hopea, kupari ja ruusu.

Iris -valaisimesta löytyy kaikki älyvalaistuksen hyödyt ikonisessa muotoilussa. Iris heijastaa seinille eri värejä ja tuottaa pehmeän taustavalon. Valaisimen avulla voi luoda sopivan tunnelman mihin tahansa kodin huoneeseen. Valaisinta voi myös käyttää herätysvalona, jolloin se herättää unesta lempeästi, lisäämällä pehmeää valoa asteittain. Valaistusta voi myös säätää syttymään ja sammumaan tiettyinä aikoina.

Philips Hue Iris Standard Edition suositushinta: 99,95 euroa
Philips Hue Iris Limited Edition suositushinta: 119,95 euroa

Laitenörtin täydellinen lahja

Moni tuntee jo Philips Hue -älyvalaistusjärjestelmän, joka mahdollistaa valaistuksen ohjauksen ja mukauttamisen kotona. Hue-järjestelmän lamput ovat aikaisemmin sopineet isompiin valaisimiin. Nyt Philips Huelta saa myös pienempiä lamppuja osaksi älyvalaistusjärjestelmää.

Tutustu Hue -sarjan pienimpään lamppuun Philips Hue White Luster E14. Himmennettävässä lampussa on sisäänrakennettu Bluetooth ja lamppu voidaan yhdistää osaksi jo olemassa olevaa älyvalaistusjärjestelmää Hue -sillan avulla. Oiva lahja laitenörtille, joka haluaa luoda täydellisen älyvalaistuksen kotiin.

Philips Hue White Luster E14 suositushinta: 19,95 euroa (1-pakkaus) ja 29,95 euroa (2-pakkaus)

Sisustajan helppo valinta

WiZ Connected -sarjan avulla on helppoa ja edullista tutustua älyvalaistukseen. WiZin filament-lamput yhdistyvät WiFi-verkkoon ja niitä ohjataan älypuhelimella Wiz-sovelluksen kautta, joten lisälaitteita ei tarvita. Lisäksi lamppuja voi ääniohjata Amazon Alexan, Google Homen tai Siri Shortcutsin kautta.

WiZ-valaistuksen avulla luot nopeasti täydellisen tunnelman kotiin kaikkiin tilanteisiin. Lamput ovat saatavilla Tunable White -asetuksilla, mikä mahdollistaa säädettävän värilämpötilan. Voit helposti luoda esimerkiksi rentoutumista helpottavan valaistuksen kotiin.

Monen sisustajan iloksi, WiZ-sarjasta löytyy muun muassa koristeellisia, vintage-tunnelmaa luovia filament-lamppuja, jotka muistuttavat perinteisiä hehkulamppuja ja ovat selkeä valinta valaisimiin, joissa lamput näkyvät.

Philips WiZ Connected suositushinta: 13,99 – 39,99 euroa

Lisätietoa: lighting.philips.fi