Suomessa saataville tullut POCO X3 NFC on teknologia- ja peliharrastajien tarpeisiin suunniteltu puhelinuutuus, jonka ainutlaatuinen muotoilu suorastaan uhkuu voimaa. POCO X3 NFC asettaa suorituskyvyn kaiken muun yläpuolelle ja tarjoaa high-end-puhelimen ominaisuuksia, mutta vain murto-osalla high-end-puhelimen hinnasta.

Qualcommin uusimmalla ja tehokkaimmalla 700-sarjan 4G-alustalla Snapdragon 732G:llä varustettu POCO X3 NFC tarjoaa hämmästyttävän hyvän suorituskyvyn ja pysyy käyttökunnossa jopa kaksi päivää yhdellä latauksella 5160 mAh:n akun ansiosta. Puhelimen 120 Hz + 240 Hz näyttö mahdollistaa sulavan ja responsiivisen käyttökokemuksen, joka haastaa jopa monien valmistajien lippulaivamallit.

POCO X3 NFC on monipuolinen puhelin, joka soveltuu erinomaisesti sekä päivittäiseen käyttöön että pelaamiseen. Qualcommin tehokkainta 4G-alustaa Snapdragon 732G:tä käyttävä POCO X3 NFC tarjoaa mainion suorituskyvyn ja tekoälyominaisuudet, jotka tekevät vaikutuksen kaikkein vaativimpiin pelaajiin Kryo 470:n kahdeksanytimiseen prosessoriin ja Adreno 618 Elite Gaming -grafiikkaprosessoriin perustuvan arkkitehtuurin ansiosta. POCO X3 NFC:n huikea suorituskyky voidaan optimoida pelaamista varten Game Turbo 3.0 -sovelluksella, joka virittää puhelimen pelin vaatimusten mukaiseksi ja varmistaa, että käyttäjä saa mahdollisimman suuren nautinnon laitteen tehokkaasta alustasta. Lisäksi puhelimen Z-akselinen lineaarimoottori takaa erinomaisen haptisen palautteen yli 150:een eri tilanteeseen suunnitellun tärinäefektin voimin.

POCOn tavoite on tuoda uudet innovaatiot kaikkien saataville, ja sen mukaisesti POCO X3 NFC on varustettu upealla, 6,67-tuumaisella FHD+ DotDisplay -näytöllä, joka yhdistää 120 Hz:n virkistystaajuuden ja 240 Hz:n kosketusnäytetaajuuden. POCO X3 NFC:n näyttö on hintaluokassaan yksi laadukkaimmista. DynamicSwitch-ominaisuus säästää akkua vaihtamalla automaattisesti 50, 60, 90 ja 120 hertsin välillä käyttötilanteesta ja näytöllä esitettävästä sisällöstä riippuen. Ominaisuus mahdollistaa virkistystaajuuden noston esimerkiksi pelatessa ja laskemisen kevyemmissä käyttötilanteissa kuten lukiessa, mikä parantaa akkukestoa. 240 hertsin kosketusnäytetaajuus on yksi puhelimen poikkeuksellisista näyttöominaisuuksista. POCO X3 NFC tarjoaa 33 % nopeamman vasteen kuin useimmat tällä hetkellä markkinoilla olevat huippupuhelimet. Se mahdollistaa todella hyvän käyttökokemuksen ja antaa käyttäjille huomattavan edun jopa kehittyneimmissä peleissä.

Äärimmäisen immersion varmistaa puhelimen stereokaiutinpari, joka tarjoaa kristallinkirkkaan stereoäänen ja mukaansatempaavan pelikokemuksen. Kaiuttimien kyky puhdistaa itse itsensä pitää huolen siitä, ettei ääni hiljene käyttöiän myötä.

POCO X3 NFC sisältää huippulaadukkaan neljän kameran järjestelmän, johon kuuluu 64 megapikselin pääkamera, 13 megapikselin laajakuvakamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskennon.

Puhelimen pääkamera on Sony IMX 682, jossa on ƒ/1,89 aukko ja 1.6 μm 4-in-1 Super Pixel -tekniikka, joka tuottaa yksityiskohtaisia ja kirkkaita kuvia. 13 megapikselin laajakuvakamerassa on 119 asteen näkökenttä, ƒ/2,2 aukko ja 1.0 μm:n pikselikoko. 2 megapikselin makrokamera ja syvyyskenno täydentävät kamerajärjestelmän tarjoten lisäominaisuuksia sekä vahvistaen pääkameran ominaisuuksia. Etupuolella on selfieiden ottamiseen erinomaisesti soveltuva, pieni 20 megapikselin kamera, jossa on ƒ/2.2 aukko sekä 1.6 μm 4-in-1 Super Pixel.

Niille, jotka haluavat erottua joukosta, tarjoaa POCO X3 NFC useita luovuutta tukevia ominaisuuksia, mukaan lukien kuusi kaleidoskooppivaihtoehtoa, Gold vibes- ja Cyberpunk-kuvaustilat, lukuisia uusia suodattimia sekä AI Skyscaping 3.0:n, joka sisältää keinoja sosiaalisen median sisällön piristämiseksi.

Videoharrastajat voivat hyödyntää puhelimen 4K-videotallennusta sekä ominaisuuksia, kuten videon pehmeä zoomaus, focus peaking -toiminto ja AE / AF-lukitus. Tuki LOG/RAW-muodoille sekä Vlog-tila varmistavat, että käyttäjät voivat tallentaa tärkeimmät hetket erittäin laadukkaina. Lisäksi ne tekevät puhelimesta lähes ammattilaistason videotuotantojärjestelmän.

Huippuominaisuudet vaativat erinomaisen akun. POCO X3 NFC on varustettu pitkäkestoisella 5 160 mAh:n akulla, joka kestää peruskäytössä yli kaksi päivää. Puhelin tukee 33 W:n pikalatausta, minkä ansiosta akku voidaan ladata täyteen vain 65 minuutissa. 30 minuutin latauksella akku täyttyy 62 % tasoon. Suuri latausnopeus saavutetaan Middle Middle Tab -tekniikalla (MMT). Perinteisessä akussa sähkövirta tulee akkumoduulin pohjalta ja täyttää sen ylöspäin, mikä johtaa huomattavasti hitaampaan latausnopeuteen. Middle Middle Tab (MMT) -tekniikka perustuu innovatiiviseen menetelmään, jossa akku vastaanottaa sähkövirran keskeltä ja jakaa sen samanaikaisesti akkumoduulin ylä- ja alaosaan. Tämä mahdollistaa nopeamman ja tasaisemman latausnopeuden sekä varmistaa perinteisiä akkuja pidemmän käyttöiän.

Värivaihtoehdot: koboltinsininen ja harmaa
Suositushinta: 269 euroa (6GB+128GB versio)
Lisätietoa: poco.net/global/poco-x3-nfc/specs/