Huawein suosittu P Smart -sarja saa uuden jäsenen: täysin uudenlainen Huawei P Smart 2021 -älypuhelin on kehitetty vastaamaan nuorten kuluttajien erilaisia vaatimuksia. P Smart -sarjan uusin tulokas yhdistää modernin ilmeen ja tärkeimmät innovaatiot tyylikkäässä paketissa.

Huawei P Smart 2021 on loistava valinta kuluttajalle, joka arvostaa erinomaista hinta-laatusuhdetta, pitkää akunkestoa ja älykästä kamerajärjestelmää, jonka avulla käyttäjät voivat ikuistaa ikimuistoisimmat hetkensä.

Erityisesti mobiilipelien fanit pääsevät nauttimaan tyylikkäästi muotoillun P Smart 2021 -älypuhelimen käytöstä. Laite tarjoaa mukaansatempaavan katselukokemuksen pelaamista ja videon toistoa varten suuren 6,67 tuuman Full HD -näytön ansiosta. Näytön tarkkuus on 2400 x 1080 pikseliä. Lisäksi älypuhelimen näyttö tarjoaa tehokkaan sinisen valon suodatuksen TÜV Rheinland -sertifioidun Eye Comfort -tilan avulla. Huawei P Smart 2021 takaa myös käyttäjänsä yksityisyyden puhelimen sivulle asennetulla sormenjälkitunnistimella, minkä avulla käyttäjät voivat avata puhelimensa lukituksen nopeasti ja turvallisesti.

Huawei P Smart 2021 sisältää 22,5 watin Huawei SuperCharge -ominaisuuden, joka mahdollistaa älypuhelimen nopean lataamisen. Vain 10 minuutin latauksella älypuhelin toimii jopa kahden tunnin ajan.

Lisäksi P Smart 2021 on myös vakaa ja turvallinen valinta. Älypuhelin sisältää 5000 milliampeerin suurikapasiteettisen akun. P Smart 2021 tukeekin esimerkiksi online-videotoistoa yhdellä latauksella noin 35 tunnin ajan.

Tilaa luovuudelle 48 megapikselin neloiskameralla

Uudessa P Smart 2021 -älypuhelimessa on laadukkaat valokuvausominaisuudet. Huawei P Smart 2021 -älypuhelimen 48 pikselin takakamera mahdollistaa teräväpiirtokuvien ottamisen myös vaativissa olosuhteissa. 1/2 tuuman sensori auttaa vähentämään kohinaa ja parantamaan kuvanlaatua.

P Smart 2021 mahdollistaa myös yökuvaus-ominaisuudet korkean herkkyyden suorituskyvyn ja AI-tekniikan ansiosta. Monikehyksisen kohinanvaimennuksen ansiosta käyttäjät voivat ikuistaa selkeitä valokuvia vähemmällä kohinalla myös hämärämmässä ympäristöissä.

P Smart 2021 sisältää myös 8 megapikselin etukameran ja 120 asteen ultralaajakulmalinssin, joka tarjoaa entistä laajemman näkökentän. Laajakulmalinssin ansiosta käyttäjät voivat ottaa esimerkiksi ryhmäselfieitä juhlissa tai laadukkaita maisemakuvia matkoilla.

Erinomainen suorituskyky ja suuri tallennustila

Huawei P Smart 2021 on varustettu 128 gigatavun sisäisellä tallennustilalla, jonka avulla Huawei pyrkii vastaamaan entistä paremmin nuorten kuluttajien tarpeisiin. Lisäksi älypuhelin tarjoaa jopa 512 gigatavun laajennetun tallennustilan erillisellä MicroSD-muistikortilla. Kahdeksanytimisen piirisarjan ja EMUI 10.1 -käyttöliittymän uusimman version sisältävä P Smart 2021 tuo käyttäjille helppokäyttöisiä ominaisuuksia.

Huawein virallinen sovelluskauppa AppGallery on asennettu valmiiksi P Smart 2021 -älypuhelimeen. AppGallerysta löytyy mm. HSL-, Moovit-, Leffapeli-, Neverthink- ja SmartumPay -sovellukset.

Puhelimessa on myös Petal Search -hakukone, mikä helpottaa halutun sisällön hakupolun lyhentämistä ja sovellusten lataamista. Petal Search – hakutyökalu on yksi kolmesta tavasta AppGallery- ja Phone Clone -sovellusten ohella, joilla Huawei-käyttäjät voivat löytää ja ladata sovelluksia HMS-laitteilleen. Petal Search on luotu yhteistyössä maailmanlaajuisten ja eurooppalaisten hakukoneiden johtajien, kuten Qwantin ja Yandexin, kanssa, minkä ansiosta se pystyy vastaamaan korkeimpiin markkinastandardeihin ja tarjoamaan käyttäjälle innovatiivisen, monipuolisen ja turvallisen hakukokemuksen. Petal Search on erinomainen työkalu sellaisten sovellusten asentamiseen, joita odotetaan vielä AppGallery-sovelluskaupan valikoimiin. Petal Search on esiasennettuna kaikissa Huawein uusissa älypuhelimissa, mutta tarvittaessa sen voi ladata myös AppGalleryn kautta. Petal Search kerää yhteen paikkaan tutut Android-sovellukset ja toimii samalla hakukoneena sovelluksille. Petal Searchin kautta on mahdollista asentaa aina myös uusimmat versiot kaikista sovelluksista, jotka on palvelun kautta ladattu puhelimeen.Huawei noudattaa Petal Search -hakusovelluksen osalta tiukkoja yksityisyydensuojan ja tekijänoikeussuojan säännöksiä. Petal Search -hakusovellukselle on myönnetty European Privacy Steal for GDPR Compliance -sertifikaatti.

Värivaihtoehdot: vihreä, kulta ja musta
Suositushinta: 229 euroa
Huawei tarjoaa P Smart 2021 -älypuhelimen ostajille 19.10.-1.11.2020 välisenä aikana FreeBuds 3i langattomat kuulokkeet ( arvo: 99 euroa ) kaupan päälle.
Lue lisää: consumer.huawei.com/fi/phones/p-smart-2021/