Huawei on vahvistanut tuotevalikoimaansa julkaisemalla edistyneen Mate 40 -sarjan. Huawein lippulaivasarjan älypuhelimet edustavat huipputeknologiaa ja ovat todiste Huawein omistautumisesta innovaatioille. Huawei Mate 40 Pro -älypuhelin nousi tänään julkaistussa kameratestaaja DxOMarkin rankingissa kärkipaikalle 136 pisteellä maailman parhaana kamerapuhelimena.

Viimeisten kahdeksan vuoden aikana Mate-sarjan laitteita on nähty 10 sukupolven verran. Mate-sarjan uusimmat lippulaivamallit vievät älypuhelimet seuraavalle tasolle alan parhaan teknologian avulla. Mate 40 -älypuhelinsarja on kehitetty tarjoamaan mahdollisimman mielenkiintoinen älypuhelinkokemus tehokkaan suorituskyvyn ja ainutlaatuisen käyttäjävuorovaikutuksen avulla. Huawei Mate 40 Pro ja Mate 40 Pro+ sisältävät maailman ensimmäisen viiden nanometrin valmistustekniikalla valmistetun integroidun 5G-järjestelmäpiirin, Ultra Vision Cine -kamerajärjestelmän ja ikonisen Space Ring -muotoilun sekä entistä älykkäämpiä digitaalisia kokemuksia.

Huawei Mate-sarjan futuristinen muotoilu jatkaa ikonisella linjallaan

Huawei Mate 40 -sarjan design jatkaa Mate-sarjan futuristista ja ikonista muotoilua innovatiivisen teknologian ja yksityiskohtaisuuden innoittamina. Huawei 88° Horizon-näytön nykyaikainen muotoilu mahdollistaa upean ja kooltaan optimoidun näytön, minkä lisäksi sulavalinjaisten reunojen ansiosta puhelinta on miellyttävä pitää kädessä. Sarjan älypuhelimet tarjoavat myös IP 68 -pölyn- ja vedenkestävyyden, virtuaaliset ja fyysiset äänenvoimakkuuden säätimet ja paranneltuja virhe-eleiden estoalgoritmeja.

Mate 40 Pro- ja Mate 40 Pro+ -älypuhelinten etukameran aukko on pieni, mutta pakattu täyteen teknologiaa. Etukamera sisältää 3D Face Unlock -toiminnon, ultralaajakulmaisen selfie-kameran ja erittäin tarkan eletunnistimen. Mate 40 -sarjan takakameran muotoilu jatkaa Mate-sarjalle tyypillistä, ikonista linjaa säilyttäen pyöreän Space Ring -muotoilun.

Kirin 9000 asettaa uuden standardin suorituskyvylle ja 5G:lle

Kirin 9000 -järjestelmäpiiri on varusteltu 5G:tä silmällä pitäen. Se kykenee käsittelemään intensiivisiä laskutoimituksia ja monitoiminnallisia tehtäviä vaivatta. Kirin 9000 on kehittynein käytettävissä oleva viiden nanometrin 5G-järjestelmäpiiri, joka tarjoaa huomattavasti paremman suorituskyvyn ja virrankulutuksen edeltäjäänsä verrattuna. Ensimmäistä kertaa koskaan 5G-järjestelmäpiiri sisältää yli 15,3 miljardia transistoria, mikä tekee siitä tähän mennessä tiheimmän ja kattavimman 5G-järjestelmäpiirin. Tehokkaassa prosessorissa on kolmoistason heterogeeninen arkkitehtuuri, jonka ytimet käyttävät jopa 3.13 gigahertsin kellotaajuutta. Järjestelmäpiiriin on integroitu myös 24-ytiminen Mali-G78 -grafiikkapiiri sekä innovatiivinen NPU (Neutral Processing Unit), jossa on kaksi suurta ja yksi pieni ydin, jotka nostavat laitteen tekoälyn uudelle tasolle.

Huawei Mate 40 Pro- ja Mate 40 Pro + -älypuhelimien 24-Core Mali-G78 -näytönohjain on tehokkain Huawei-laitteissa nähty näytönohjain. Se tarjoaa edistyksellisen grafiikan suorituskyvyn ja sitä täydentää hämmästyttävä audiovisuaalinen kokemus, minkä ansiosta pelattavuus on entistä immersiivisempää. 90 hertsin näyttö toimii yhdessä 240 hertsin kosketusnäytteenottotaajuuden kanssa, mikä takaa entistä paremman reagoivuuden. Älypuhelimet ovat viimeistelty kahdella stereokaiuttimella, jotka luovat elokuvateatteritasoisia kokemuksia superbassostereoilla.

Huawein Mate 40 -sarja on varustettu Huawei SuperCharge -pikalaturilla, joka toimii laajemmalla lämpötila-alueella turvallisesti ja nopeasti.

Vertaansa vailla oleva kamerajärjestelmä

Huawei Mate 40 -sarjan kamerajärjestelmä on suunniteltu yhdessä Leican kanssa tarjoamaan käyttäjille paras mahdollinen kameraratkaisu. Mate 40 Pro ja Mate 40 Pro+ sisältävät Dual Cine – ja Dual Ultra Wide -kamerat, joiden avulla käyttäjät voivat ottaa upeita laajakulmakuvia ja -videoita sekä etu- että takakameraa käyttäen.

Laadukkaan videokuvauksen osalta Mate 40 Pro ja Mate 40 Pro+ ovat vertaansa vailla. Dual Cine -kamerassa on 3:2-kuvaussuhde. Laadukkaiden 4K-materiaalien kuvaaminen on tehty entistä helpommaksi Steady Shot -toiminnon avulla, kun taas XD Fusion HDR -moottori varmistaa tasapainoisen valotuksen, vaikka käyttäjät ottaisivat kuvaa äärimmäisen kirkkaalla kontrastilla. Uusia ominaisuuksia ovat myös Tracking Shot ja Story Creator -ominaisuudet, joiden avulla käyttäjä voi luoda todenmukaisia elokuvatehosteita. Taustamusiikkia, suodattimia ja tehosteita on helppo lisätä. Mate 40 -sarjassa on lisäksi Audio Focus, Audio Zoom ja korkealaatuinen äänentallennus älypuhelimeen liitetyistä bluetooth-laitteista.

Ultra Wide Cine -kameralinssi tarjoaa nyt entistä laajemman näkökentän, tarkemmat yksityiskohdat, paremman heikon valon suorituskyvyn ja vääristymän korjausalgoritmit, joiden avulla käyttäjät voivat kuvata kauniita ​​maisemia laajakulmaa käyttäen, minkä lisäksi puhelimen pääkamera tarjoaa aitoja teräväpiirtokuvia. Kuvan laatua on parannettu edelleen Full Pixel Octa PD -automaattitarkennuksella. Parannettu vääristymän korjaus kohdistuu kasvoihin, vartaloon ja raajoihin, mikä tekee ultralaajakulmalinssin hyödylliseksi mitä erilaisimmissa tilanteissa. Mate 40 Pro:ssa on optinen periskooppi-teleobjektiivi, joka tukee 10x hybridi- ja 50x digitaalista zoomausta. Lisäksi Mate 40 Pro+ sisältää kaksoistelekameran, joka mahdollistaa 20x hybridi- ja 100x digitaalisen zoomin.

Mate 40 Pro ja Mate 40 Pro + -älypuhelimien 13 megapikselin Ultra Vision Selfie -kamera vie vloggauksen ja selfiet uudelle tasolle 4K-kuvaamisen tuella, minkä lisäksi käyttäjällä on mahdollisuus kuvata yhdellä kolmesta käytettävissä olevasta näkökentästä. Slow-Motion Selfie -toiminto lisää monipuolisuutta etukameraan antamalla käyttäjien lisätä dramaattista tunnelmaa dokumentoidessaan nopeatempoista elämäänsä.

Suunniteltu käyttäjää varten

Huawei Mate 40 Pro ja Mate 40 Pro+ on suunniteltu mullistamaan se, miten kuluttajat integroivat älypuhelimet elämäänsä uusilla käyttäjäkeskeisillä ominaisuuksilla. Esimerkiksi älykäs eleohjaus mahdollistaa laitteen täydellisen handsfree-hallinnan. Käyttäjä voi esimerkiksi viedä kätensä laitteen päälle, mikä herättää näytön, tai navigoida puhelimessa pyyhkäisemällä vasemmalle, oikealle, ylös tai alas.

Täysin uusi, dynaaminen Eyes on Display -toiminto voidaan aktivoida kirjaimellisesti silmänräpäyksessä, minkä jälkeen täysin muokattavissa olevilla interaktiivisilla näytöillä on kaikki tiedot, joita käyttäjä puhelimestaan tarvitsee. Saapuvien, ei-toivottujen puheluiden soittoääntä pystyy vähentämään luomalla katsekontakti puhelimeen ja aina kun käyttäjä silmäilee puhelintaan, automaattinen lepotila on automaattisesti pois käytöstä.

Yhdistettynä Huawei 1 + 8 + N -ekosysteemiin Multi-screen Collaboration -toiminto tarjoaa käyttäjille aivan uuden tavan käyttää useita laitteita samanaikaisesti. Käyttäjät voivat käyttää jopa kolmea sovellusta samanaikaisesti yhdistämällä älypuhelimen ja tietokoneen, mikä tarjoaa ainutlaatuisen käyttäjäkokemuksen. Kun käyttäjien on esitettävä älypuhelimen näytöllä olevaa sisältöä muille, tarvitsee heidän napauttaa vain kerran Multi Device Control -paneelia.

Yksityisyyden ja turvallisuuden osalta EMUI 11 -käyttöjärjestelmässä on aina ollut kattavia tietoturvaratkaisuja, jotka suojaavat Huawei-laitteiden käyttäjiä. Trusted Execution Environment -käyttöjärjestelmä on CC EAL5+ -sertifioitu, mikä on korkein sertifioitu taso kaupallistetulle suojaus-mikroytimelle. EMUI 11 sisältää myös uusia tietosuojaominaisuuksia. Siirrettäessä kuvia käyttäjät voivat poistaa tiedostosta helposti arkaluontoisia henkilökohtaisia tietoja, kuten sijainnin ja laitetiedot, ennen tiedoston lähettämistä. Muistilukko pitää henkilökohtaiset muistiinpanot henkilökohtaisina suojaamalla sisällön PIN-koodilla tai biometrisilla tunnistimilla.

Huawein Mate 40 -sarja on varustettu innovatiivisilla Huawei Mobile Services (HMS) -palveluilla, mikä antaa käyttäjille entistä älykkäämpiä, parempia, kätevämpiä ja turvallisempia älypuhelinkokemuksia. Lanseerauksen aikana Huawei esitteli myös uusia sovelluksia, jotka ovat saatavilla Huawei-käyttäjille. Petal Search -hakukone tukee useita eri hakutyyppejä esimerkiksi sovelluksien ostosten ja verkkotuloksien osalta. Lisäksi Huawei Docs tuo käyttäjille tehokkaan ja yhtenäisen tekstiasiakirja-palvelun. Nämä sovellukset johtavat tietä kohti parempaa digitaalista elämää 700 miljoonalle Huawei-laitteen käyttäjälle maailmanlaajuisesti.

Värivaihtoehdot: musta ja valkoinen, hopeinen (Mystic Silver) sekä kaksi vegaanisella nahalla varustettua mallia, Sunflower Yellow ja Olive Green
Mate 40 Pro+ -älypuhelimessa on nanotekninen keraaminen takapaneeli, joka on saatavilla kahdessa eri värissä: Ceramic White ja Ceramic Black.
Suositushinnat: Mate 40 899 euroa, Mate 40 Pro 1199 euroa ja Mate 40 Pro+ 1399 euroa.
Lisätietoa: consumer.huawei.com/en/phones/mate40-pro/