GoldNote DS-10 on highend tason yhdistelmälaite, joka hoitaa modernin musiikin nälän tarpeet tyylillä. DS-10 on verkkosoitin eli streameri, DA-muunnin, kuulokevahvistin ja esivahvistin.

Voit liittää siihen kuulokkeet, aktiivikaiuttimet ja haluamasi tyylisen päätevahvistimen. GoldNote PA-10 on luonnollinen vaihtoehto päätevahvistimeksi, mutta putkivahvistimet ja supertehokkaat D-luokkaiset toimivat yhtä lailla.

Käyttö on sujuvaa SKC:llä eli Single Knob Control -nupilla, jota pyörittämällä ja painamalla hoidat kaiken selkeän yksinkertaisesti. Perinteinen kaukosäädin toimitetaan mukana ja toimivat hyvin niihin hetkiin, kun sohvan pohjalta ei vain pääse ylös.

Musiikkipalveluista DS-10 tukee kaikkia oleellisia, kuten mm. Tidal, Spotify, Deezer, AirPlay, vTuner.  DS-10 toimii myös Roon endpointina ja toistaa MQA-koodatut hires-tiedostot, Bluetooth on 5.0-versio.

Ääneltään DS-10 on erottelukykyinen, miellyttävän tasapainoinen ja vahvasti musiikkiin mukaan imaiseva.

Gold Note DS-10:stä on normaalimallin lisäksi Plus-versio, jossa on yksi analogitulo esimerkiksi levysoitinesivahvistimelle eli RIAA-korjaimelle. GoldNoten oma PH-10 on sekä tyylillisesti että laadullisesti yksi erinomainen vaihtoehto levysoitinvahvistimeksi DS-10:n seuraan.

Kokonaisuutena DS-10 on varmasti yksi markkinoiden monipuolisimmista yhdistelmälaitteista jossa äänenlaatua ei ole uhrattu ominaisuuksien alttarilla.

Lähdöt: Stereo RCA kiinteällä tai säädettävällä tasolla, stereo XLR kiinteällä tai säädettävällä tasolla ja kuulokkeet.
Tulot: Digitaaliset: 2 x optinen, 1 x koaksiaalinen RCA, 1 x USB, 1 x AES/EBU, LAN/Wi-Fi PCM24/192 & DSD 64.
Mitat: 200 x 80 x 260 mm (lev x kork x syv)
Paino: 4 kg

Värivaihtoehdot: Kulta, musta ja hopea
Suositushinta: normaaliversio 2590 euroa, Plus-versio 2990 euroa
Lisätietoa: ideaali.fi/tuote/goldnote-ds-10-verkkosoitin-kuulokevahvistin-esivahvistin/
Valmistajan sivut: goldnote.it/