Kun tulee tarve jakaa puhelimen näyttö esimerkiksi televisioon tai tietokoneeseen, niin se on usein tuskien takana. Pitää viritellä langatonta verkkoa, asentaa kenties sovelluksia ja vaikka kaikki pitäisi olla kunnossa, niin siltikään ei tahdo onnistua. Välillä langattomuus ei siis todellakaan ole se vaivattomin tapa. HDMI-Connector Pro V2 tukeutuu vanhan kunnon kaapelin käyttöön ja sen avulla langattomaan kuvanjakoon liittyvät ongelmat vältetään.

Ominaisuudet:

Puhelimesta televisioon: Suoratoista videoita tai pelejä puhelimesta tv:n tai tietokoneen näytölle. HDMI-portin avulla voit liittää puhelimesi tv:seen, jotta toisto sujuu suuremmalla näytöllä ja äänentoistolla.

Plug & Play: Et tarvitse WiFiä, hotspotia/Airplayta, etkä säätimiä/sovelluksia. Aseta vain liitännät laitteisiin. Et tarvitse älytelevisiota liittääksesi puhelimesi televisioon.

Katso mitä haluat: Nauti televisio-ohjelmista, elokuvista, videoista, musiikista, peleistä, urheilusta ja muusta yli 1000 sovelluksella, kuten Netflix, YouTube, Pandora, prime video, HBO now ja Disney plus.

1080P HD -videotoisto: Puhelimen kanssa yhteensopiva HDMI-kaapeli tukee laitteen näytöllä näkyvien elementtien – kuten sovellusten, esitysten, verkkosivustojen, diaesitysten ja muun – heijastamista HDMI-yhteensopivaan televisioon, näyttöön tai projektoriin.

Charge & Play: Voit ladata puhelintasi samaan aikaan tätä käytettäessä.

Yhteensopiva iOS- ja Android-laitteiden kanssa, mukaan lukien iPhone, iPad, GooglePixel, Samsung, Sony, HTC, Huawei, OnePlus, Xiaomi, LG ja monet muut Android-/iOS-laitteet.

Suositushinta: 48,80 euroa
Lisätietoa: medtech-fi.com/