Tänä aikana moni työskentelee kotoa. Jos läppärin etäpalaveerausominaisuudet jäävät vaillinaisiksi, tilannetta voi petrata parilla kätevällä lisälaitteella!


Tänä päivänä monet kokoukset tapahtuvat verkossa konferenssipuheluiden muodossa. Silloin ääni ja video voivat olla elintärkeitä hyvän vaikutelman ja tuloksen kannalta. Jos esimerkiksi kannettavassa tietokoneessa ei syystä tai toisesta riitä puhtia äänen ja kuvan saralla, kannattaa videokuvaus ja äänentoisto siirtää suoraan lisälaitteiden hoidettavaksi.

Tässä auttaa Pohjoismaissa uusi tuotemerkki eMeet, joka kertoo tarjoavansa monipuolisia puheteknologia- ja kehityspalveluita kokouskokemuksen parantamiseksi. Nämä ratkaisut ovat esimerkiksi niin kutsuttuja konferenssikaiuttimia ja web-kameroita, ja ne toimivat kaikkien yleisten käyttöjärjestelmien, kuten Windowsin, MacOS:n, Linuxin, Androidin ja iOS:n kanssa. Lisäksi tuotteet ovat yhteensopivia useiden tunnettujen viestintäalustojen, kuten Skype for Business, Zoom, Cisco, Google Hangouts, GotoMeeting ja monien muiden kanssa.

Konferenssikaiuttimista mainittakoon tuore eMeet OfficeCore M2, joka tarjoaa kehittyneen tavan soittaa neuvottelupuheluita paikasta riippumatta. M2:n mikrofonijärjestelmän tukena on muun muassa kaiunpoisto ja aktiivinen melunvaimennus, minkä luvataan parantavan äänenlaatua vastaanottopäässä.

OfficeCore M2:ssa on interaktiiviset valot sekä fiksu kosketuspaneeli. Sisällä oleva dynaaminen taajuuskorjain voi automaattisesti vaihtaa ääni- ja musiikkitilojen välillä. Sen kerrotaan tuottavan parhaan äänenlaadun ja EQ:n riippuen siitä, mitä käyttäjä kuuntelee.

Laite hyödyntää valmistajansa VoiceIA-tekoäly-melunvaimennustekniikkaa, takaa hyvän ja selkeän äänenlaadun molemmissa päissä, tarjoaa käyttäjäystävälliset puhelunsäätimet sekä mahdollistaa helpon integroinnin älypuhelimen kanssa.

OfficeCore M2 maksaa 218,95 euroa.

Jos taas visuaalisuus on prioriteetti, kannattaa siinä tapauksessa panostaa tasokkaaseen webbikameraan – esimerkiksi eMeet C980 PRO HD:hen. Sen valtteja ovat muun muassa automaattitarkennus, valonkorjaus, full hd -video ja erittäin selkeä ääni. Mukana on neljän AI-mikrofonin järjestelmä ja kaksi monisuuntaista kaiutinta eMeet VoiceIA™ -melunvaimennustekniikalla.

C980 PRO HD maksaa 112,80 euroa.

Suomessa eMeet-tuotteet myy Proshop.

Katso tästä video eMeet OfficeCore M2 -kaiuttimesta:

…ja tässä video eMeet C980 PRO HD -webbikamerasta: