Tanskalainen Copland on esitellyt integroidun CSA70-vahvistimen. Se on edullisempi ja vähätehoisempi vaihtoehto isompien sisariensa CSA100:n ja CSA150:n rinnalle.

Ominaisuudet ovat muuten vastaavat, samoin ulkonäkö, mutta esivahvistin on toteutettu putkien sijaan transistoreilla. Päätepuolella on muista sarjan vahvistimista tuttuun tapaan mosfetit. Painoakin löytyy kunnioitettavat 13 kg.

Etuasteen signaalitiet on pidetty mahdollisimman lyhyinä ja yhdellä piirilevyllä. Lopputuloksen luvataan kuuluvan vähäisenä säröytymisemä. Tehoa luvataan kahdeksan ohmin kuormalla 70 wattia ja neljän ohmin kuormalla 130 wattia.

Vahvistimesta löytyy digisisääntuloista yksi USB, kaksi optista ja yksi koaksiaalinen sekä analogituloista kolme linjatasoista RCA:ta ja MM-äänirasioille tarkoitettu phono-sisääntulo. Lähtöinä taas on linjatasoinen RCA ja pre-out. Kuulokkeita varten on liitäntä 6,3 mm plugille.

Kotelo on valmistettu alumiinista. Etulevy on paksua harjattua alumiinia. Värivaihtoehtoina ovat musta ja hopea.

cop­land.dk

www.kruu­nu­ra­dio.fi