Suoratoistojätti Netflix tiedotti aikaisemmin tänä vuonna laajentavansa reviiriäään pelibisnekseen. Nyt Android-käyttäjät pääsevät pelaamaan ensimmäisiä pelejä mobiilisti ympäri maailman. Pelejä pelatakseen käyttäjä tarvitsee Netflix-tilauksen. Niihin pääsee käsiksi omasta valikostaan. Pelit ladataan omalle mobiililaitteelle, ja niissä ei ole mainoksia tai lisäostoja. Osa peleistä on pelattavissa myös offline-tilassa.

Aluksi tarjolla on viisi peliä: Stranger Things: 1984 (BonusXP), Stranger Things 3: The Game (BonusXP), Shooting Hoops (Frosty Pop), Card Blast (Amuzo & Rogue Games) ja Teeter Up (Frosty Pop).

Lisää pelejä on tulossa myöhemmin. Luvassa on jossain vaiheessa tuki myös iOS-käyttöjärjestelmälle. Tarkempaa tietoa aikataulusta Netflix ei ole toistaiseksi julkistanut.

www.netflix.fi