AVPlussan numero 7/2021 on ilmestynyt. Tarjolla on tuttuun tapaan printtilehden lisäksi digitaalinen näköislehti.

Vertailussa järkevät soundbarit 110–500 €

Parempaa televisioääntä tarjoavien soundbar-kaiuttimien markkinoilla on mistä ottaa, ja edullisemmassakin hintaluokassa alkaa olla tarjolla muutakin kuin pelkkää äänenpainetta. Esittelyssä viisi erilaista ratkaisua hintahaarukassa reilusta satasesta vajaaseen 500 euroon: JBL Bar 2.1 Deep Bass, Samsung HW-A450 2.1, TCL TS8132, Creative Stage V2, Sonos Beam Gen2.

Testissä Rega Kyte -kaiuttimet

Nämä legendaarisen brittimerkin kompaktit ja ihan kohtuuhintaiset kaiuttimet eivät välttämättä loista olemuksellaan, mutta niiden ääni suorastaan koskettaa.

Kokeilussa Quad Era 1 -kuulokkeet

Quadin ensimmäiset kuulokkeet ovat valmistajansa näköiset – ja kuuloiset.

Kokeilussa Naim Uniti Atom Headphone Edition -kuulokevahvistin

Jos etsit pöydällesi erityisesti kuulokekäyttöön sopivaa monitoimikonetta, Naim Audion Uniti Atomin Headphone Edition on paitsi upean näköinen myös täynnä raskaan sarjan toiminnallisuutta.

Raportti: HIFI2021 -hifimessut

HIFI2021-messut tarjosivat hyvin highend-painotteisen mutta laajan kattauksen. Pääosissa olivat kaiuttimet, mutta toki myös muutakin nähtiin ja kuultiin.

Vertailussa täyslangattomat vastamelukuulokkeet 45–99 ja yksi hieman kalliimpi

Täyslangattomien nappikuulokkeiden ominaisuusluettelot kasvavat sukupolvi toisensa jälkeen. Nyt esimerkiksi aktiivinen vastamelutoiminto löytyy jo noin satasen malleista. Ja jopa reilusti alle.

Testissä mukana: JBL Tune 130NC, JBL Tune 230NC, Nokia BH-805, Nothing ear(1), Procaster TW-12 ANC, Sennheiser CX Plus, Silvercrest True Wireless Noise Cancelling Headphones ja Sony WF-SP800N.

Plus-juttu: Leepee- rengaspaineiden valvontajärjestelmä

Auton rengaspaineita voi pitää silmällä helposti asennettavalla valvontajärjestelmällä. Uusissa autoissa se on ollut pakollinen kohta 10 vuotta, mutta vanhaankin autoon sellaisen saa halutessaan.

Kokeilussa Nokia T20 -tablettilaite

Nokia palaa tablettimarkkinoille sangen järkevästi ajatellulla perustabletilla.

Muutamia puutteita siinä silti on, mutta hintaisekseen hyvä laite.

Kokeilussa Ulefone Armor X7 Pro -älypuhelin

Ulefonen edullinen panssaripuhelin kestää rajumpaakin käsittelyä. Kova kuori kätkee sisälleen perusominaisuuksilla varustetun peruspuhelimen.

Kokeilussa Klipsch T5 II True Wireless ANC McLaren Edition -kuulokkeet

Täyslangattomat vastamelukuulokkeet kaikilla herkuilla. Rahalla saa.

Hifin historiaa: Aga Baltic

Esittelyssä Pohjolan oma Western Electric!

Ja tietenkin mukana ovat myös valinnat levylautaselle, sovellusvinkit, tuoreimmat uutiset ja ajankohtaisimmat asiat sekä perinteisen että uudemman tekniikan maailmasta.

Lehti on luettavissa printin lisäksi verkossa digitaalisena näköislehtenä ja ladattavissa myös pdf-versiona. Digitaalisen irtonumeron normaalihinta on 5,90 euroa.

Uusin lehti löytyy: AVPlus Nro 7/2021

Aiemmin ilmestyneitä numeroita pääset tilaamaan täältä