Slovakialainen putkispesialisti Canor Audio on esitellyt Hyperion P1 -esivahvistimen ja Virtus M1 -päätevahvistimen. Molemmat ovat putkivahvistimia ja sijoitettu järeään, jyrsittyyn alumiinikoteloon.

Ca­nor Hy­pe­ri­on P1 – esivahvistimen voimakkuudensäädin on sijoitettu koteloon, jossa on 10 millimetrin paksuiset alumiiniseinämät. Vahvistin toimii A-luokassa ilman globaalia takaisinkytkentää neljän 6922-putken ja kahden 6H30PI -putken voimin. Sisääntuloliitäntöinä on neljä XLR-tuloa ja viisi RCA-tuloa, joista yksi toimii myös pre-outina.

Canor Virtus M1 -pääte on myös A-luokan monovahvistin, jossa putkina on neljä kappaletta KT150:ä, kaksi ECC82:ta ja yksi 12AX7. Referenssiluokan laitteessa signaalitiellä on valmistajan mukaan käytetty vain korkealuokkaisia polypropeenikondensaattoreita. Johtimet puolestaan on happivapaata, hopeoitua kuparia. Muuntaja on koteloitu ja sen luvataan tarjoavan erinomaisen signaali-kohinasuhteen.

Värivaihtoehdot ovat musta ja hopea. Hinnat vahvistetaan vuoden alussa.

www.canor-audio.com

www.jt-au­dio.fi