NAD on julkistanut uuden M23 Hybrid Digital -stereopäätteen. Mukana on samaa D-luokan Purifin Eigentakt -vahvistinteknologiaa kuin M33 BluOS -verkkovahvistimessa. Sen luvataan tarjoavan harvinaisen vähäistä harmonista ja intermodulaatiosäröä.

Jatkuvaa tehoa ilmoitetaan 200 wattia ja hetkellistä tehoa 260 wattia kanavaa kohden kahdeksaan ohmiin. Neljän ohmin kuormalla vastaavat luvut ovat 380 wattia ja 520 wattia Halutessaan voi yhdistää kaksi M23-vahvistinta tai M23- ja M33-vahvistimen, jolloin sillattuna irtoaa 700 wattia kanavaa kohden kahdeksaan ohmiin.

Fyysisinä liitäntöinä on tottakai kaiutinlähdöt sekä sisääntulopuolella balansoitu XLR ja balansoimaton RCA. Niiden seurana takapaneelissa on kolmiasentoinen gain-säätö, kytkin siltaustilalle ja 12 voltin trigger-sisääntulo.

Saatavuus ja hinta Suomessa eivät ole vielä tiedossa.

KORJAUS 29.1.2022. Tarkennettu, millaisesta säröstä on kyse.

www.nadelectronics.com

www.ah-hifisystems.fi