Cerwin-Vega!:lla on valikoimissaan kaksi soundbar-järjestelmää, joita voi käyttää esimerkiksi veneessä. Ne nimittäin ovat vedenpitäviä.

Hitusen edullisemmassa SB4X:ssä on kuusi kaiutinelementtiä. Siinä on langaton Bluetooth-vastaanotin sekä 3,5 millimetrin aux-sisääntulo sekä aux-lähtö erillistä vahvistinta tai toista soundbaria varten. Maksimitehoa irtoaa 400 wattia ja jatkuvaa tehoa neljän ohmin kuormaan 200 wattia. Basso/keskiäänielementit ovat kooltaan neljä tuumaa ja diskantit ovat yhden tuuman kokoiset. Vahvistin toimii D-luokassa. Kaistanleveydeksi ilmoitetaan kunnioitettavat 10 hertsistä 20 kilohertsiin (- 3 dB). Mitat ovat 627 x 104,4 x 113,4 millimetriä.

Nimestään huolimatta suuremmassa ja viisikymppiä kalliimmassa SB3X:ssä taas on kymmenen kaiutinelementtiä – kahdeksan kolmen tuuman basso/keskiäänielementtiä ja kaksi tuuman diskanttia. Liitännät ja Bluetooth-yhteys ovat vastaavat kuin SB4X:ssä, mutta maksimitehoa ilmoitetaan 400 wattia ja jatkuvaa tehoa 100 wattia. Kaistanleveydeksi ilmoitetaan 70 hertsistä 20 kilohertsiin (- 3 dB). Mitat ovat 866 x 98,5 x 96,8 millimetriä.

Molemmissa mukana tulevat kiinnitysklämpit 1,75 tuuman ja kahden tuuman tankoon kiinnitystä varten sekä pitkät pultit golf-autoon kiinnittämistä varten. Pakettiin kuuluvat myös virtajohto, maajohto ja herätejohto.

SB4X maksaa 449 euroa, SB3X puolestaan 499 euroa.

www.cerwinvega.com

www.jjhifi.fi