Chord Electronics on esitellyt uuden Ultima Pre 3 -esivahvistimen mallistonsa huipulle. Se on uudistettu perinpohjaisesti sisältä ja päältä, joten kyseessä ei ole mikään pikkupäivitys vuonna 2020 julkaistuun Ultima Pre 2 -malliin verrattuna. Mukana on yhtiön tuoreinta esivahvistinteknologiaa.

Uusitussa, minimalistisessa etupaneelissa on keskellä virtapainike. Vasemmalla sijaitsee yhdistetty äänenvoimakkuuden säädin ja toistolähteen valitsin sekä vasemmalla yhdistetty kanavatasapainon säädin ja AV bypass -valitsin.

Liitäntöinä on nyt viisi analogista sisääntuloa, joista kaksi on balansoitua ja kolme balansoimatonta sekä AV bypass -sisääntulo. Takapaneelissa on myös lähdöt balansoituina ja balansoimattomina, 12 voltin heräteliitäntä sekä usb-a-liitäntä esimerkiksi Chordin Qutest- tai Hugo 2 -daceja varten.

Ultima Pre 3:n kotelo on työstetty lentokonetason alumiinista. Tarjolla on Integra-jalat tai mustat akryyliset sivulevyt. Värivaihtoehtoina ovat musta ja harmaa. Laite on esillä ensi viikolla Münchenin High End -messuilla.

www.chordelectronics.co.uk

www.mareks.fi