Tanskalainen hifivalmistaja Tangent on esitellyt kaksi edullista ja pienikokoista vahvistinta. PreAmp II on nimensä mukaisesti esivahvistin, kun taas PowerAmpster on pääte. Pisimmät sivut on molemmissa alle 20 cm.

PreAmp II on monipuolinen esivahvistin, sillä siinä on optinen sisääntulo ja aptX HD:lla varustettu Bluetooth-yhteys ja niitä varten Cirrus Logicin da-muunnin. Analogisen soundin ystäville puolestaan on 3,5 millimetrin aux-sisääntulo sekä phono-sisääntulo, joka toimii tarvittaessa myös linjasisääntulona. Lähtöinä on rca, uutena vaihtoehtona balansoitu xlr, subbarilähtö ja plugiliitäntä kuulokkeille. Vahvistuksesta vastaavat jfet-transistorit. Kohinaetäisyydeksi valmistaja ilmoittaa 112 desibeliä a-painotettuna.

PowerAmpster II on d-luokan pääte, jonka luvataan tarjoavan 100 wattia tehoa per kanava neljän ohmin kuormalla. Halutessaan siitä saa sillattuna myös 200 watin monopäätteen kahdeksan ohmin kuormalle. Valmistaja ilmoittaa kohinaetäisyydeksi 85 desibeliä ja taajuusvasteeksi 20 Hz – 50 kHz.

www.tangent-audio.com