Boselta on ilmestynyt täyslangattomat Quietcomfort Earbuds II -nappikuulokkeet. Ulkoisesti kuulokkeet ovat nyt kolmanneksen pienemmät ja muotoilultaan uudistuneet. Painoa on vaivaiset kuusi grammaa per kuuloke.

Niissä on mukana aktiivinen vastamelutoiminto, jonka valmistaja lupaa olevan markkinoiden tehokkain. Osasyynä tähän on CustomTune-kalibrointi, joka räätälöi toiston ja vastamelutoiminnon käyttäjän korvan mukaan. Kuulokkeissa on neljä mikrofonia, joista yksi on sijoitettu sisäpuolelle ja kolme ulkopuolelle.

Eri tilanteisiin sopivien vaimennustilojen lisäksi tarjolla on Aware-tila, jossa taustaääniä päästetään läpi. Langaton yhteys hoituu Bluetooth 5.3:n kautta. Mukana tulee latauskotelo, josta riittää virtaa kolmeen latauskertaan. Kertalatauksella kuulokkeet tarjoavat kuuden tunnin käyttöajan. Kuulokkeet ovat IPX4-luokitetusti roiskevesitiiviit.

Bose QuietComfort Earbuds II -kuulokkeet pystyy jo tilaamaan ennakkoon yhtiön omasta verkkokaupasta mustana värivaihtoehtona. Toimitusten on määrä alkaa 29. syyskuuta. Tämän vuoden aikana myyntiin on tarkoitus tulla vielä valkoinen värivaihtoehto.

Hintaa kuulokkeilla on 299,95 €.

bose.fi