Philips harkitsee julkaisevansa ensi vuonna Quantum Dot OLED -paneelilla varustetun television. Tähän mennessä niitä on nähty kyseisen paneeliteknologian kehittäneen Samsungin sekä lisäksi Sonyn televisioissa. QD-OLED-paneelien tarkoitus on saavuttaa vivahteikkaammat värisävyt ja suurempi kirkkaus.

Philipsin televisioista vastaavan TP Visionin tuotestrategia- ja suunnittelujohtaja Danny Tack on vahvistanut asian HDTVTestin haastattelussa. Yhtiöllä on testissä Samsungin QD-OLED-paneeleita, ja Belgian Gentissä sijaitsevassa innovaatiokeskuksessa on vertailussa prototyyppejä. Ennestään Philipsin valikoimissa on jo QD-OLED-pelimonitoreja.

Päätös QD-OLED-televisioiden julkaisemisesta tehdään myöhemmin, mutta Philips on aikeissa julkistaa ensi vuoden mallistonsa helmikuussa. Haastattelussa Tack joka tapauksessa kertoi, että yhtiön OLED-televisiot tarjoavat parempaa kirkkautta.

Haastattelun voi katsoa alta: