Brittiläisen Robertsin radiot ovat palanneet Kruunuradion valikoimiin. Vuodesta 1932 toiminut brittivalmistaja on panostanut laitteiden kestävyyteen ulkonäköön, tuntumaan ja värivalikoimaan. Yhtiö on muun muassa Britannian kuninkaallisten virallinen hovihankkija. Valikoimiin kuuluu 50- ja 70-lukujen retroradioita, joissa on nykyajan vaatimusten mukaiset langattomat ominaisuudet kuten wifi ja Bluetooth.

Valikoimiin kuuluu muun muassa seuraavat laitteet:

Esimerkiksi 50-luvun Revival iStream 3L:ssä on FM-virittimen ohella nettiradio, sisäänrakennettu Spotify ja Deezer, 3,5 millimetrin aux- ja kuulokeliitännät. Värivaihtoehtoja on kahdeksan ja hintaa 399 euroa.

Pienemmässä mutta samanhenkisessä Revival Uno BT:ssä on FM-virittimen ohella Bluetooth aux- ja kuulokeliitännät sekä herätystoiminto ja uniajastin. Värivaihtoehtoja on viisi. Hintaa on 299 euroa.

70-luvun klassikossa Rambler BT Stereossa on radion ja Bluetoothin lisäksi vastaavat liitännät, 20 muistipaikkaa lempikanaville sekä herätystoiminto ja uniajastin. Värivaihtoehtoja on kolme. Hintaa on 279 euroa.

robertsradio.fi

kruunuradio.fi