Xiaomin Smart Band 7 Pro -aktiivisuusranneke saapuu myyntiin Suomessa ensi maanantaina 7. marraskuuta. Laitteessa on kookas näyttö, joten päällepäin se menee yhtä hyvin älykellostakin.

Näytöllä on kokoa 1,64 tuumaa eli aavistuksen enemmän kuin Smart Band 7:ssa, mutta näyttö on leveämpi. Resoluutioltaan se on 456×280 pikseliä. Laitteessa on valoisuusanturi, jonka avulla säädetään näytön kirkkautta. Tarjolla on myös aina päällä -tila. Näyttöpaneeli on suojattu 2.5D-lasilla.

Xiaomi Smart Band 7 Pro:n vedenpitävyysluokitus on 5ATM, eli sen pitäisi kestää vettä 50 metrin syvyyteen. Akun luvataan kestävän 12 päivää tyypillisessä käytössä ja kuusi päivää raskaassa käytössä. 235 milliampeeritunnin akun saa ladattua tyhjästä täyteen tunnissa.

Kello tarjoaa jatkuvan sykemittauksen, happisaturaation mittauksen sekä unen ja stressitason seurannan. 117 treenitilan lisäksi rannekkeessa on juoksukursseja. Monista aktiivisuusrannekkeista poiketen Smart Band Pro 7:ssa on myös satelliittipaikannus. Niitä on mukana tavallista enemmän: GPS, GLONASS, BDS, Galileo ja QZSS. NFC-lähiyhteyden ansiosta kellolla voi myös maksaa kaupassa.

Hintaa Xiaomi Smart Band 7 Prolla on Suomessa 129 euroa. Rannekkeen värivaihtoehdot ovat musta ja valkoinen. Tarjolle tulee myöhemmin myös vaihtorannekkeita. Teleoperaattorien lisäksi rannekkeen jälleenmyyjiä ovat Euronics, Power, Veikon Kone ja Verkkokauppa.com.

mi.com