Meze Audio on esitellyt designiltaan rohkeammat versiot Elite-lippulaivakuulokkeistaan. Epoque-kuulokkeet hakevat inspiraationsa art nouveau -tyylisuunnasta, joka Suomessa tunnetaan paremmin jugendina. Epoque on osa romanialaisvalmistajan Art Gallery -kokoelmaa.

Yhtiön omistaja ja pääsuunnittelija Antonio Meze kertoo art nouveaulla olleen erityisen tärkeä merkitys hänelle. Yhteistä Mezelle ja art nouveau -tyylisuunnalle on se, että molemmat hakevat inspiraationsa luonnon muodoista ja tekstuureista. Samaa on nähtävissä Epoquen alumiinikehikon ja hiilikuituisen sangan käsin tehdyissä koristekuvioissa. Niiden tekemiseen kuluu reilu työpäivä kuuloketta kohden.

Epoque-kuulokkeissa on samaiset Rinaro-valmistajan käsialaa olevat MZ3SE Isodynamic Hybrid Array -elementit, joissa on spiraalin muotoiset puhekelat ja kristallimaista rakennetta hyödyntävä jäykkä mutta kevyt kalvo.

Meze Audio Epoque -kuulokkeet tulevat maailmanlaajuisesti saataville hyvinkin rajoitettuna 100 kappaleen eränä. Saatavuudesta ja hinnasta Suomessa ei ole tietoa, mutta osviittaa antaa perusmalli Eliten 4 000 euron hinta.

mezeaudio.com

simex.fi