Japanilainen perheyritys Rotel on tehnyt uuden aluevaltauksen. S14 on striimaava verkkovahvistin, joka tarvitsee kaverikseen vain kaiuttimet.

Tehoa S14:sta irtoaa ab-luokassa 150 wattia neljän ohmin kuormalla. Järeitä päätetransistoreja tukee ylimitoitettu rengasmuuntaja. Signaalin muuntamisesta digitaalisesta analogiseksi vastaa 32 bitin ESS Sabre -da-muunnin. Laite pystyy toistamaan 24 bitin ja 384 kilohertsin pcm-tiedostoja. Toiston luvataan olevan tarkkaa ja kontrolloitua.

Etupaneelissa on värinäyttö ja kuulokeliitäntä. Nettiyhteys löytyy paitsi langattomana myös langallisena ethernet-liitännän ansiosta. Striimaus onnistuu muun muassa Spotifystä, Tidalista ja Qobuzista. Tuettuna ovat myös MQA-tiedostot. Laite on Roon Ready -sertifioitu. Toisto hoituu langattomasti myös Apple Airplay 2:n, Google Castin ja aptX HD:lla höystetyn Bluetoothin kautta.

Fyysisiä liitäntöjäkään ei ole unohdettu. Digitaaliset liitännät löytyvät optisena, koaksiaalisena ja usb:nä. Analogiset sisääntulot huolehtivat perinteisemmistä toistolähteistä.

Mukana tulee alumiininen kaukosäädin. Värivaihtoehtoja ovat perinteiset musta ja hopeanharmaa.

Saatavuus ja hinta Suomessa eivät ole toistaiseksi tiedossa.

rotel.com

bwgroup.fi