Klipsch on täydentänyt aktiivikaiuttimien mallistoaan kahdella uudella mallilla – The Sevens ja The Nines. Kaiutinpari koostuu aktiivikaiuttimesta ja passiivikaiuttimesta. Aktiivissa on liitännät, vahvistin ja muu elektroniikka. Kaiuttimen päällä sijaitsevilla metallisilla valintapyörillä hoituu äänenvoimakkuuden säätö ja toistolähteen valinta.

Digitaalisina liitäntöinä on television katselua varten HDMI eARC ja optinen toslink sekä tietokoneen liittämistä varten USB-B. Analoginen toisto hoituu 3,5 millimetrin sisääntulon, linjasisääntulon tai phono-levysoitinliitännän kautta. Subbarilähdön ansiosta toistoa pystyy tukevoittamaan tarvittaessa erillisellä aktiivisubbarilla. Langatonta toistoa varten on Bluetooth aptX.

Kotelo on kummassakin puuviilutettua mdf-levyä. Värivaihtoehdot ovat musta kaiutin harmaalla etukankaalla tai pähkinäpuu hiekanvärisellä kankaalla. Ylätaajuuksista huolehtii kummassakin mallissa Klipschille tuttuun tapaan Tractrix-torvi, jossa on titaanidomediskanttielementti. Sen luvataan yltävän 25 kilohertsiin saakka.

The Nines on kaksikosta kookkaampi. Siinä on kahdeksantuumainen bassoelementti ja 240 watin d-luokassa toimiva vahvistin. Alataajuustoiston ilmoitetaan yltävän 40 hertsiin. Pienemmässä The Sevensissä taas on 6,5 tuuman bassoelementti, 200 watin vahvistin ja 45 hertsiin yltävä bassontoisto.

Hinnat ovat Suomessa seuraavat:
The Sevens 1899€ / pari ja The Nines 2299€ / pari

Muokattu 13.1.2023: Lisätty hinnat.

klipsch.com

loudgroup.fi