ATH-50xSTS on tehty erityisesti Youtube ja Twitch persoonille, jotka tarvitseva korkealaatuisen mikrofonin. Yleensä hyvään mikrofoniin tarvitaan kokonaan erillinen laitteisto. Kuulokkeet perustuvat pohjimmiltaan jo legendaarisiin Audio Technican M50x kuulokkeisiin, mutta ATH-M50xSTS on hieman muunneltu versio samoista kuulokkeista.  Molemmissa kuulokkeista on samat 45mm elementit, jotka on suunniteltu laajalle taajuusalueelle sekä tarkalle bassolle.

Suurin muutos kuulokkeiden välillä on ATH-M50xSTS oleva varsimikrofoni, joka on sama kuin Audio Technican 20 sarjan mikrofoneissa. Yrityksen mukaan mikrofonista voi odottaa studio-laatuista ääntä tasaisella volyymilla ilman taustaääniä. Taittamalla mikrofonin ylös se mykistyy automaattisesti, käytännöllisyyden takia.

Uudesta mallista on kahta eri versiota. Toinen on 3.5mm kuulokeliitännällä ja XLR mikrofoniliitännällä, kun taas toinen versio on tietokonekäyttöön USB-liitännällä. USB-versio pystyy muuntamaan analogista ääntä digitaaliseksi aina 24-bit/96kHz asti toistaen samalla mikrofonin ääntä, luonnollisemman kokemuksen takaamiseksi.

Kumpaankin versioon tulee mukana nahka- ja kangaskorvatyynyt. Materiaalien perusteella kuulokkeissa on selvästi ajateltu mukavuutta kun taas M50x kuulokkeissa on ajateltu enemmän äänenlaatua ja -eristystä.

Molemmat ATH-M50xSTS ja ATH-M50xSTS-USB tulevat myyntiin helmikuun alussa. Hinnat ovat ATH-M50xSTS mallille 199€ ja ATH-M50xSTS-USB mallille 229€.​

audio-technica.com