Uudet S2 mallit jatkavat jo aikaisemmin julkaistujen mallien perintöä tarjoamalla luokkansa parasta ääntä. Uusissa malleissa on parempi akun kesto, pidempi Bluetooth kantavuus ja täysin uudet värivaihtoehdot.

Molemmissa Pi7 S2 ja Pi5 S2 malleissa on pidempi 25 metrin kantama uuden antenniratkaisun avulla. Akun kestoa on myös parannettu molemmissa malleissa. Mallit tarjoavat 5 tuntia ”in-ear” kuuntelu-aikaa ja säilyttävät ”quick charge” toiminnon, jolla saa kaksi tuntia kuunteluaikaa vain 15 minuutin latauksella. Akun kesto pitenee latauskotelolla 16 tunnilla Pi7 S2 mallissa ja 19 tunnilla Pi5 S2 mallissa. Bowers & Wilkins musiikkisoveluksessa voi muuttaa esimerkiksi kuulokkeiden vastamelu-tiloja yms. Musiikkisovellus tukee ”hi-res” suoratoistoa sovelluksien kuten Qobuz, Tidal ja Deezer kautta.

Pi7 S2:ssa säilyy aiemmasta mallista tuttu ”Wireless Audio Retransmission” toiminto, jonka avulla kuulokkeet toimivat langattomasti liittämällä latauskotelo usb-c to usb-c tai 3.5mm to usb-c johdolla musiikinlähteeseen. Molemmat malleista tukevat Siri ja Google Assistenttia riippuen yhdistetystä laitteesta.

Lippulaivamalli Pi7 S2 tukee yhä ”Qualcomm® aptX™ Adaptivea”, jolla korkearesoluutioisen musiikin siirto yhteensopivista suoratoistopalveluista ja laitteista 24-bit/48kHz laadulla, toimii langattomasti nappikuulokkeisiin.

Pi7 S2 mallissa on 9.2mm Bowers & Wilkins elementit ja ”balanced armature” diskantit. Jokaisella elementeistä on oma vahvistin. Malli tarjoavat myös adaptiivisen taustamelunvaimennuksen, joka seuraa ympäristöä kuulokkeisiin rakennetun kuuden mikrofonin avulla ja säätää taustamelutoimintoa niiden mukaan.

Pi5 S2 tukee CD-tasoista äänentoistoa. Mallissa on myös vastamelun säätö ja ”pass-trough” tila. Pi5 S2 mallissa on kaksi mikrofonia per kuuloke, korkealaatuisen äänen takaamiseksi.

Pi7 S2 and Pi5 S2 ovat saatavilla 25.1.2023.

Pi7 S2 hintaan 399€
Värit: Satin Black,Canvas White ja Midnight Blue

Pi5 S2 hintaan 299€
Värit: Cloud Grey, Storm Grey, Spring Lilac ja Sage Green (väri saatavilla keväällä ’23)

bowerswilkins.com