JBL esitteli CES 2023 -tapahtumassa 4243P Studio Monitor -kaiuttimet, jotka ovat kookkaammat versiot vuosi sitten esitellyistä 4305P -kaiuttimista. Kyseessä on aktiivimonitorit, joista molemmissa on 300 wattia vahvistintehoa. 250 wattia niistä huolehtii kahdeksantuumaisen paperikartioisen bassoelementin toistosta ja 50 wattia on tarkoitettu tuuman kokoisen torvidiskantin ajamiseen.

JBL 4329P -kaiuttimissa on myös monipuoliset suoratoistomahdollisuudet. Nettiyhteys on tarjolla niin langattomana kuin langallisena. Bluetooth 5.3 -yhteys tukee aptX Adaptive -koodekkia, AirPlay 2:ta ja Chromecastia. Mukana on myös tuki muun muassa Tidal-suoratoistopalvelun Masters-toistolaadusta tutulle mqa-toistolle ja Roon Ready -sertifikaatti.

Fyysisinä liitäntöinä mukana ovat usb, optinen, 3,5 millimetrin analoginen stereo sekä xlr:n ja 6,3 millimetrin plugisisääntulon sisältävä yhdistelmäliitäntä, jolla hoituu niin balansoitu kuin balansoimaton sisääntulo.

Sisäänrakennettu signaaliprosessori huolehtii valmistajan mukaan toiston saumattomuudesta. Da-muunnin yltää 24 bitin syvyyteen ja 192 kilohertsin näytteenottotaajuuteen.

Viimeistelyvaihtoehtoina on pähkinäpuu tai musta pähkinäpuu.

fi.jbl.com