iFi Audio on julkistanut kaksi edullista kuulokevahvistin/dacia, joilla saa apuja bitinmurskaukseen ja kuulokkeiden ajamiseen.

IFi Uno on työpöydälle tarkoitettu malli, joka tuo mieleen hyväksi havaitut Zen-laitteet, mutta on vielä pienempi ja halvempi. Se kykenee pcm-toistoon 32-bittisenä ja 384 kilohertsin laadulla, dsd256- ja dxd384-toistoon ja tukee vielä esimerkiksi Tidalin Masters-laadusta tuttua mqa-toistoa.

Laitteen päällä on kolme valaistua painiketta, joista voi valita elokuvatilan, musiikkitilan ja pelitilan. Ääntä laitteelle saa syötettyä usb-c-liitännän välityksellä. Kuulokeulostulon lisäksi laitteesta löytyy myös linjatasoiset rca-lähdöt, joten halutessaan sen voi liittää vaikkapa vahvistimeen tai aktiivikaiuttimiin. iFi Uno on heti saatavilla 79 euron suositushintaan.


Taskumallinen iFi Go Link tarjoaa niin ikään 32 bitin ja 384 kilohertsin pcm-toistoa, dsd256:n, dxd384:n ja mqa-tuen. Lähtöliitäntänä on ainoastaan 3,5 millimetrin kuulokelähtö. Hintaa laitteella on 59 euroa, ja se on heti saatavilla.


Lisäksi iFi Audiolta on nyt tarjolla OTG-C-kaapeli 90 asteen liittimillä. Sen avulla OTG:ta tukevat Android-mobiililaitteet saa kytkettyä daciin hieman taskuystävällisemmin. Johto on heti saatavilla 19 euron hintaan.

ifi-audio.com

tur-pex.com