OLED+908 – Lippulaiva loistaa valoa

Saatavilla syksyllä 2023 – 55”, 65” ja 77” koossa – OLED+908:ssa on uusin META OLED -paneeli, jossa on 7th Gen P5 AI -suorittimen lisäteho, integroitu Bowers & Wilkins -äänijärjestelmä ja kolmipuolinen Next Gen Ambilight -järjestelmä, jotka kaikki yhdistyvät tarjoten ainutlaatuisen mukaansatempaavan ja korkealaatuisen katselukokemuksen.

Uudessa META OLED -paneeli hyödyntää Micro Lens Array -kerrosta ja META-nimellä tunnettua kirkkaudentehostusalgoritmia tarjotakseen 2100 Nitin potentiaalisen huippuvalotehon, mikä tarkoittaa 70 prosentin lisäystä ja samalla laajempaa katselukulmaa ja parempaa energiatehokkuutta.

7th Gen P5 AI -suoritin tarjoaa parannetun V2-version Ambient Intelligence -ominaisuudesta, joka mahdollistaa näytön kirkkauden, gamma-arvon ja värivasteen reaaliaikaisen säätämisen, jotta voidaan taata optimaalinen suorituskyky ympäristön valaistusolosuhteisiin sovitettuna. Ambient Intelligence -ominaisuuden V2-versiossa käytetään uutta XYZ-valoanturia, joka pystyy nyt mittaamaan katseluhuoneen valon värilämpötilan, joten näytön kuvan valkoinen piste vastaa nyt täsmälleen huoneen ympäristön valaistuksen reaaliaikaista sävyä.

Parannettu Super Resolution -ominaisuus tarjoaa myös poikkeuksellista reunojen terävyyttä ja luo samalla runsaasti yksityiskohtia parannetun näytön pääosaan.

Äänenlaatu vastaa poikkeuksellista PQ:ta Bowers & Wilkinsin 3.1, 80 W äänentoistojärjestelmän ansiosta. Kuusi etuosaan asennettua kaiutinelementtiä ampuu suoraan kuulijaa kohti vasemmalle, keskelle ja oikealle erityisessä LCR-järjestelyssä, mikä antaa erittäin laajan äänialueen ja kristallinkirkkaan dialogin. Syvä ja tarkka basso tulee suuresta, taakse asennetusta subwooferista, jota tukee neljä passiivisäteilijää.

Kuten kaikissa 2023 OLED Ambilight -televisioissa, myös OLED+908:ssa on uusi Google TV OS -käyttöjärjestelmä. Se on hienostunut ja kehittyneempi versio nykyisestä Android TV -kokemuksesta, ja siinä on intuitiivisempi käyttöliittymä ja aloitusnäyttö. Se tarjoaa nyt suuremman painotuksen yksilölliseen sisältöön ja räätälöityihin suosituksiin. Google TV liittyy Ambilight 2023 -malliston uuteen, intuitiivisempaan käyttöliittymään, joka tarjoaa helpomman pääsyn tärkeimpiin asetuksiin ja toimintoihin ja samalla vähemmän valikkojen päällekkäisyyttä näyttökuvan kanssa.

OLED+908:n minimalistisessa designissa on erittäin ohut tumma metallikehys, johon sopii tumma Kvadrat Audiomix -kangaskaiutinsäleikkö ja uusi musta kiiltävä metallijalusta. OLED+908 esittelee myös uuden kaukosäätimen, jossa on USB-C:n kautta ladattava paristo, uusi 123-pikanäppäin taustavalon kytkemiseen päälle ja pois päältä sekä liiketunnistin, joka havaitsee, kun kaukosäädin nostetaan ja aktivoi taustavalon.

OLED808 – Parannus OLED-mallistoon

OLED808-sarja tuo Ambilight TV -mallistoon uuden näyttökoon ensimmäisen 42″ OLED-mallin muodossa. Se liittyy nykyisten 48″, 55″, 65″ ja 77″ näyttökokojen joukkoon.

OLED808-mallisto tuo mukanaan uuden 7th Gen P5 AI:n tehon. Se sisältää Ambient Intelligence V2:n ja uudet Super resolution -ominaisuudet. Lisäksi siinä on 55 tuuman ja sitä suurempiin näyttökokoihin tarkoitetut 1 000 Nitin OLED_EX-paneelit, jotka takaavat erinomaisen kuvanlaadun. OLED808, sekä kaikki 2023 OLED -sarjan näytöt, tarjoavat myös erinomaisen pelisuorituskyvyn lisäämällä nyt Dolby Vision 4K 120 Hz -yhteensopivuuden HDMI 2.1 e-Arc:iin, VRR-tuen 4K:lle 40 Hz:stä 120 Hz:iin täydellä 48 Gbps:n (444, 12 bittiä) kaistanleveydellä, FreeSync Premium- ja G-SYNC-yhteensopivuuden sekä Auto Game- ja Auto-Low-Latency-tilat.

Erinomainen äänenlaatu on edelleen malliston kohokohta integroidun 70 W:n 2.1 äänentoistojärjestelmän ansiosta (50 W 42″:ssa). Siinä on tarkempi digitaalinen taajuusmuuttaja, joka ohjaa tarkasti jakelua kaksisuuntaisiin vasempaan ja oikeaan kaiuttimeen ja tarkoitukseen suunniteltuun, kolmirenkaiseen taaksepäin suunnattuun bassokaiuttimeen – jota tukee neljä passiivisäteilijää.

OLED808:ssa on partaveitsenohut, reunukseton design ja ulkopuolinen tumma metallikehys, joka mahdollistaa saumattoman yhteyden hienostuneempaan ja tehokkaampaan kolmiulotteiseen Next Gen Ambilight -järjestelmään, Se lisää väritarkkuutta ja -yksityiskohtia ja luo näin kaikkein upeimman katselukokemuksen. Useimmissa OLED808-versioissa on uusi, tyylikäs, keskitetty, metallinen, satiinikrominen kääntyvä EVO-jalusta. Ainoana poikkeuksena 77-tuumainen malli, jossa on uudet metalliset, litteät, satiinikromiset offset-jalat.

Google TV OS ja uusi käyttöliittymä takaavat myös yksinkertaisemman ja yksilöllisemmän käyttäjäkokemuksen.

”The Xtra” -sarja aloittaa tekemällä MiniLEDin suorituskyvystä helpommin lähestyttävän

Uuden ”The Xtra” -sarjan ensimmäinen malli on 9308 MiniLED TV, joka lanseerataan kolmannella vuosineljänneksellä koossa 55” ja 65”. Se tarjoaa edelleen erinomaista suorituskykyä ja loistavaa arvoa.

Ambilight OLED -mallien alapuolelle sijoitettu 9308 tarjoaa silti poikkeuksellisen kuvan ja äänen suorituskyvyn 7th Gen P5 -suorittimen ja huippulaadukkaan, 120 Hz:n, 98 % DCI WCG -paneelin – joka tuottaa vaikuttavan 1 000 Nitin valotehon – sekä 64 W:n 2.1 Bowers & Wilkinsin etuäänijärjestelmän.

Ainutlaatuisen mukaansatempaava katselu on mahdollista Ambilight-järjestelmän kolmipuolisen version avulla, ja katsojat voivat myös nauttia parannetusta, tehostetusta TP Visionin kehittämästä Smart TV -kokemuksesta.

Sarjan design ulottuu erittäin kapeaan metallikehykseen, jonka antrasiittipinta on tumma ja näytön alaosassa on harjatun mustan kiiltävä ohut kaistale, joka sopii yhteen avoimen kehysjalustan viimeistelyn kanssa. Designia täydentää kaiutinritilän tumma Kavdrat audiomix -kangas.

Toinen perustason The Xtra MiniLED sarja – 9008-sarja – lanseerataan myös 55”, 65” ja 75” versioina, joissa on 7th Gen P5, 120 HZ:n 1 000 Nitin paneeli, tehokas 40 W 2.0 äänijärjestelmä ja antrasiitinharmaat offset-jalat.

The One – loistaa edelleen​​

Erittäin menestyksekäs ”The One” Performance -sarja on edelleen erittäin tärkeä osa Philipsin Ambilight-televisiovalikoimaa, ja sitä päivitetään kahdella uudella sarjalla – 8808 ja 8507 – vuoden 2023 toisella neljänneksellä. Molemmissa sarjoissa on 7th Gen P5 -suoritin.

8808-Sarjassa on näyttökoot 43”, 50”, 55”, 65”,75”ja 85”, kun taas 8508-sarjasta on saatavilla versiot 43”, 50”, 55’ ja 65”. Molemmissa sarjoissa on laadukkaat WCG-paneelit, joiden taajuus on 120 Hz 8808:ssa ja 60 Hz 8508:ssa. 8508 60 Hz -paneelissa on myös DLG- ja HRS-teknologia, joka tuottaa 4K 120 Hz -sisältöä natiivin 120 Hz:n paneelin liikkeen sulavuudella ja terävyydellä.

Molemmissa sarjoissa on kolmipuoliset versiot mukaansatempaavasta Ambilight-järjestelmästä ja uudesta Google TV OS -käyttöjärjestelmästä sekä intuitiivisempi käyttöliittymä.

43″ – 65″ 8808-mallissa on minimaalinen antrasiitinharmaa kehys, jossa on harjattu tehoste näytön alareunassa, ja kääntyvä EVO-teline on myös viimeistelty antrasiitinharmaaksi. 8808:n 75″- ja 85″-versioissa on antrasiitinharmaat, metalliset, pyöreiksi leikatut jalat. 8508-sarjassa on kapea antrasiitinharmaa kehys, jossa on harjattu tehoste näytön alareunassa sekä korkeussäädettävä antrasiitinvärinen metallijalusta, jossa on harmaat offset-jalat.

philips.fi