GTR Mini on lisäys Amazfitin aikaisempiin pyöreätauluisiin GTR malleihin. Älykello on nimensä mukaan pienempi kuin aikaisempi GTR malli ja sillä väitetään olevan jopa 20 päivän käyttöaika.

Amazfit GTR Minissä on 1,28″ AMOLED-näyttö joka on reunoiltaan hieman kaareva. Kellotaulunhalkaisija on 42 millimetriä ja kellon paksuus on vain 9,25 millimetriä. Painoa kellolla on vain 24,6 grammaa. Käyttöjärjestelmänä kellossa on Amazfitin oma jo aikaisemmissa kelloissa käytetty käyttöjärjestelmä. Uutena GTR Minissä on kuitenkin kolmesta itsevalikoidusta kuvasta koostuva kellotaulu.

GTR Mini on urheilijan kello sillä siitä löytyy yli 120 eri urheilutilaa, joista seitsemän kello pystyy itse havaitsemaan. Kellossa on sykemittari ja happitasapainon (SpO2) mittaus. Tämän lisäksi kellosta löytyy myös stressi- ja uniseuranta.

Amazfit kehuu uutuutensa käyttöaikaa. Sisäänrakennettu 280 milliampeeritunnin akku tarjoaa valmistajan mukaan yhdellä latauksella jopa 20 päivän akunkeston virransäästötilassa tai 14 vuorokautta tyypillisessä käytössä.

Amazfit GTR Mini on nyt saatavilla 129,90 euron suositushintaan. Värivaihtoehtoja ovat musta Midnight Black, sininen Ocean Blue ja vaaleanpunainen Misty Pink.

amazfit.com