Metallin ystäville on avattu uusi suoratoistopalvelu Thunderflix. Siellä on tarjolla tallenteita rock- ja metallikonserteista sekä dokumentteja. Palvelun perustaja Samuel Douek haaveilee, että Thunderflixistä tulisi ensisijainen kirjasto reilun 30 viime vuoden aikana julkaistuille virallisille keikkatallenteille ja elokuville bonusmateriaaleineen. Mitään alagenreä ei hänen mukaansa kaihdeta.

Vaikka valikoima on vasta alkutekijöissään, palvelussa on jo materiaalia moneen makuun. Death metallin puolelta tarjolla on Death-yhtyeestä kertova Death by Metal ja Obituaryn keikkatallenne. Thrash-tarjontaa edustavat Murder in the Front Row: The San Francisco Bay Area Thrash Metal Story ja Get Thrashed! The Story of Thrash Metal sekä Megadethin That One Night: Live in Buenos Aires. Black metal -faneille on Until the Light Takes Us sekä Behemoth- ja Watain-dokumentit.

Perinteisemmän hevi-ilmaisun ystäville on Bruce Dickinsonin 1990-luvun soolouran ajoilta Scream for Me Sarajevo ja Ritchie Blackmore’s Rainbow’n konserttitaltiointi Black Masquerade. Ne, joilta jäi Black Sabbathin jäähyväiskiertue kokematta, voivat päästä tunnelmaan The End -konserttitaltioinnin avulla. Sen kaveriksi voi nauttia dokumentin Ozzy Osbournen urasta.

Folkmetallista löytyy myös dokumentti, eikä mustahuuliakaan ole unohdettu, tarjolla nimittäin on F. W Murnaun vuoden 1922 klassikkoelokuva Nosferatu gootti-industrialin säestämänä.

Artisteille maksettavien korvausten luvataan olevan parempia kuin Spotifyllä ja YouTubella. Tilaushinta on 6,66 dollaria kuukaudessa tai 66,6 dollaria vuodessa. Tarjolla on myös viikon ilmainen kokeilujakso. Sovellus on saatavilla muun muassa iPhoneille, Android-mobiililaitteille ja Apple TV:lle.

thunderflix.com