LG:n OLED Flex on uusi 42-tuumainen televisio, joka voi muuttua kaarevasta litteäksi televisioksi napin painalluksella. Kaarevat näytöt ovat suosittuja pelimaailmassa, ja LG tekee jotain uutta LG OLED Flex -näytöllään. Samsung toi kaarevat näytöt alunperin markkinoille, mutta ne eivät ottaneet tuulta siipiensä alle. Sama muuttuva kaarevuusteknologia voi olla tulossa myös muihin televisioihin.

LX3:n mainostetaan olevan “maailman ensimmäinen taivutettava 42-tuumainen OLED-televisio”, ja se on nimitetty televisioksi sekä pelinäytöksi. Paneeli voi muuttua suorasta kaarevaksi, jotta käyttäjät voivat muokata katselukokemustaan yksilöllisesti valitsemalla halutun kaarevuuden kahdestakymmenestä kaarevuustasosta.

Ergonomisen käyttömukavuuden varmistamiseksi LG OLED Flex -näyttöä voidaan kallistaa jopa 10 astetta kohti pelaajaa tai 5 astetta poispäin pelaajasta. Korkeussäädettävän jalustan avulla televisiota voidaan nostaa tai laskea 140 millimetriä. Käyttäjät voivat helposti säätää kaarevuutta muutamasta käytettävissä olevasta esiasetuksesta tai muuttaa kaarevuutta manuaalisesti kaukosäätimen painikkeella 5 prosentin askelin.

Multi-View-tila on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat katsella sisältöä kahdesta eri lähteestä samanaikaisesti ja valita, mitä äänilähdettä he haluavat kuunnella. Sisäänrakennettu Dolby Atmos -tuki ja kaksi etupuolella toimivaa kaiutinta pyrkivät tuottamaan ensiluokkaista äänenlaatua.

Kuvanlaadun osalta LG OLED Flex tukee Dolby Vision -pelaamista 4K 120 Hz:n taajuudella sekä HDMI 2.1 -ominaisuuksia, kuten muuttuvaa virkistystaajuutta ja automaattista matalan viiveen tilaa. Televisio on G-SYNC-yhteensopiva ja AMD FreeSync Premium -sertifioitu, mikä takaa sulavan katselukokemuksen.

LG 42LX3 42″ 4K OLED Flex -televisio maksaa 2999 euroa.

lg.com