Sonus faber lanseeraa toisen sukupolven Stradivari-kaiuttimen. Uudistettu kaiutin edistää entisestään tuotemerkin 40 vuotta kestäneitä teknologisia saavutuksia.

VICENZA, ITALIA (19. toukokuuta 2023) – Sonus Faberin 40-vuotisjuhlavuoden yhteydessä, Sonus faber on ylpeä voidessaan julkistaa Stradivari-kaiuttimensa toisen sukupolven uudelleenjulkaisun, joka on taiteellisesti uudelleen suunniteltu ja teknisesti parannettu versio tuotemerkin ensimmäisestä Stradivari-julkaisusta 2000-luvun alussa.

Uusi Stradivari on saanut inspiraationsa nimikuvastaan, Antonio Stradivarista, maailman tunnetuimmasta viuluvalmistajasta, ja se on unelman vision ja tekniikan taiteen yhdistelmä, joka ylittää innovaation ja tekniikan rajat. Ensimmäisen versionsa tavoin Stradivari noudattaa Sonus Faberin ikonisia tyylisuuntia, joissa on hieno viimeistely ja ensiluokkaiset puuosat, mutta uusi viisikulmainen muoto mahdollistaa alkuperäisen elliptisen jalanjäljen entistä paremman kuuntelukokemuksen.

“Suunnittelijan ei ole koskaan helppo keksiä uudelleen alkuperäistä lanseerausta, joten kun Stradivarin uudelleensuunnittelusta puhuttiin, se oli haastavaa, mutta samalla myös innostavaa”, sanoo suunnittelupäällikkö Livio Cucuzza. “Miten luomme uudelleen tuotteen, joka on edelleen ajan koettelemus ja josta on tullut melkeinpä esine. Tätä varten meidän piti keksiä, miten tuoda Stradivari tähän Sonus faber -sukupolveen. Halusimme varmistaa, että uusi Stradivari edustaa kaikkia niitä edistysaskeleita, joita Sonus faber on tähän mennessä yltänyt ääniteknologiassa, säilyttäen samalla tuotemerkin klassisen ulkoisen ilmeen ja tunnelman.”

Kuuntelijat voivat nyt kokea toisen sukupolven Stradivarin avulla Sonus faber -luettelon huipputehokkaan ja huippuluokan ääniteknologian hienoimman tason. Se on hienovaraisesti muotoiltu tuotemerkin edistyksellisimmällä ja huippuluokan ääniteknologialla seuraavien keskeisten ominaisuuksien avulla:

● Low Frequency Adjuster: järjestelmäominaisuus, joka tarjoaa täyden hallinnan erittäin matalan alueen viritykselle, tuottaa ennennäkemättömän äänikokemuksen ja tinkimättömän huonevasteen optimoinnin

● Anti-resonantti orgaaninen kori: bassokaiuttimessa oleva ominaisuus, joka on erityisesti suunniteltu välttämään bassokaiuttimen kalvon synnyttämiä värähtelymuotoja

● Clepsydra Technology: refleksiporttiin suunniteltu ominaisuus, joka maksimoi matalien taajuuksien laskeutumistehon ja hillitsee samalla refleksikanavan pituutta

● INTONO Technology: ominaisuus, joka takaa keskitaajuuksien mahdollisimman luonnollisen toiston vähentämällä merkittävästi suodinyksikön kokoa ja suodinkomponenttien määrää.

Kakkossukupolven Stradivari on saatavana punaisena, grafiitti ja ruskeanvärisenä. ALV-korjattu suositushinta tulee olemaan 52000e / pari. Odotellaan saapuvaksi markkinoille syksyn 2023 aikana.

hifihuone.fi
sonusfaber.com