Creative Technology julkisti tänään Sound Blaster Katana SE:n, uusimman pelisoundbarin, joka liittyy jo vakiintuneeseen Katana-sarjaan. Uusi soundbar tarjoaa käyttäjille vaivattoman tavan nauttia tehokkaasta äänestä ilman suuria kaiuttimia. Palkitun kahden vahvistimen, neljän kaiutinelementin järjestelmän ja Creativen omaan moniydin-DSP:hen yhdistettyinä, tämä soundbar tarjoaa rikasta ja voimakasta ääntä erinomaisella selkeydellä ja äänenvoimakkuudella, jopa ilman erillisen subwooferin tarvetta. Yhdessä Super X-Fi -tekniikan, 5.1 virtuaalisen surround-ominaisuuden ja monipuolisten liitäntävaihtoehtojen kanssa, Sound Blaster Katana SE on ihanteellinen soundbar pelaajille, elokuvien ystäville ja musiikin harrastajille, jotka haluavat korkealuokkaisen äänielämyksen tinkimättä tilasta tai äänen laadusta.

Sound Blaster Katana SE tarjoaa saumattoman, mutta voimakkaan ääniratkaisun käyttäjille, jotka haluavat nostaa äänenlaadun seuraavalle tasolle. Soundbarissa on 0,75 tuuman kalottidiskantit, jotka tuottavat puhtaampaa ja hienostuneempaa ylä-ääntä, sekä päivitetyt 3 tuuman keskiäänielementit, jotka tuottavat täyteläisen basson. Uusi soundbar ylittää odotukset ja tarjoaa vaikuttavan äänikokemuksen kokonsa vastapainoksi. Kuten edeltäjänsä, Sound Blaster Katana SE on myös sertifioitu Dolby Audio -dekooderi, mikä mahdollistaa käyttäjien helpon luoda kotinsa mukavuudessa elokuvateatteritasoisen äänielämyksen.

Sound Blaster Katana SE:lle ominaista on sen Super X-Fi -tekniikka, jonka avulla käyttäjät voivat nauttia immersiivisestä äänielämyksestä kuulokkeiden kautta. Lisäksi pelaajat voivat aktivoida SXFI Battle Mode -tilan ja Scout Mode -tilan saavuttaakseen kilpailuedun FPS-peleissä tarkkailemalla tarkasti vihollisen sijaintia parannetun taisteluäänikäskyjen ja äänentunnistuksen avulla.

Liittämällä soundbarin Creative-sovellukseen, käyttäjät voivat mukauttaa äänikokemustaan Acoustic Engine -ohjelmiston avulla ja valita haluamansa RGB-valaistustilat, tehdäkseen siitä ainutlaatuisen ja omanlaisensa. Nämä mukautetut asetukset voidaan tallentaa joko sovellukseen tai kaukosäätimen ohjelmoitaviin painikkeisiin, mikä antaa käyttäjille helpon pääsyn suosikkiäänentoistoon ja valaistuskonfiguraatioihin. Lisäksi soundbar voidaan helposti kiinnittää seinälle, mikä tekee siitä kätevän ja tilaa säästävän lisäyksen mihin tahansa kotiteatterijärjestelmään.

Uudessa soundbarissa on laaja valikoima liitäntävaihtoehtoja kuten USB, HDMI ARC, optinen liitäntä, kuulokeliitäntä ja langaton Bluetooth 5.0. Se toimii myös eri alustoilla, pelikonsolista kuten PS5, PS4, Xbox-sarjan konsoleista ja Nintendo Switchistä tietokoneisiin, Mac-tietokoneisiin ja mobiililaitteisiin. All-in-one-soundbarissa on myös sisäänrakennettu beamforming-mikrofoni, jonka avulla käyttäjät voivat osallistua puheluihin suoraan soundbarista, mikä on ihanteellinen ominaisuus videoneuvotteluihin.

Sound Blaster Katana SE hinta on 349,99 EUR. Saatavilla osoitteessa Creative.com