Devialet toi julki eksklusiiviset kausivärit Devialet Maniasta, yrityksen 360°-ääntä tarjoavasta kannettavasta langattomasta kaiuttimesta. Seasonal Colours Exclusive Editions edustaa äänen ja tyylin harmonista yhdistelmää, jonka avulla käyttäjät voivat kokea muuntuvan äänen todella tunteikkaalla tavalla.

Devialet Manian eksklusiiviset versiot eivät ainoastaan tarjoa kiehtovia värejä, vaan niissä on myös alkuperäisestä versiosta löytyvää huipputekniikkaa. Aktiivinen stereokalibrointi (ASC) käyttää neljää mikrofonia ja sulautettua älykkyyttä mukauttamaan äänentoistoa kaiuttimen ympäristön perusteella. Tämä takaa optimoidun äänikokemuksen riippumatta siitä, onko laite sijoitettu huoneen keskelle vai lähelle seinää.

Neljän elementin ja kahden SAM®-käyttöisen subwooferin push-push-periaatteella Devialet Mania tuottaa voimakasta ääntä 30 Hz:n ja 20 000 Hz:n välillä. Tämä vaikuttava äänivalikoima osoittaa Devialet’n sitoutumisen äänitekniikan rajojen ylittämiseen ja poikkeuksellisen äänikokemuksen tuottamiseen.

Täydentääkseen Seasonal Colour Exclusive Editionien eksklusiivisuutta Devialet esittelee Devialet Mania Cocoonin. Tämä räätälöity suojakotelo ympäröi kannettavan älykaiuttimen saumattomasti ja tarjoaa optimaalisen suojan liikkeellä ollessa. Kuva alla.

Devialetin omistautuminen moniaistisen kokemuksen luomiseen ulottuu värien ja laitteiston ulkopuolelle. Jokainen Seasonal Colour on inspiroinut kuratoitua musiikkisoittolistaa, joka heijastaa täydellisesti äänen väreihin liittyviä tunteita. Sunset Rose -soittolistalla on Pink Noise, rauhoittava ja rauhallinen sävellys, joka muistuttaa sateesta ja virtaavasta vedestä. Kun taas Sandstorm-soittolistalla korostuu Brownin kohina, joka tarjoaa rauhoittavan äänimaiseman, joka muistuttaa vesiputouksen pehmeyttä tai rankkasadetta.

Devialet Mania Seasonal Colours Exclusive Editions -värit Sunset Rose ja Sandstorm ovat ostettavissa Devialetin verkkosivuilta ja jälleenmyyjiltä hintaan 799 euroa. Devialet Mania Cocoon, jonka hinta on 109 euroa, tarjoaa käyttäjille tyylikkään ja suojaavan lisävarusteen.​

devialet.com