Nedis Smart Wi-Fi -kaukosäädin tekee jokaisesta infrapunaohjauksella varustetusta laitteesta älykkään. Tämä kätevä työkalu mahdollistaa television, radion, ilmastointijärjestelmän ja muiden infrapunaohjattujen laitteiden ohjaamisen älypuhelimella tai tabletilla. Voit hallita kaikkia laitteitasi yhden älykään kaukosäätimen avulla.

Asentaminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain lisätä älykäs kaukosäädin Nedis SmartLife -sovellukseen. Sovellus tarjoaa laajan valikoiman tuotemerkkejä ja laitteita, joita se tukee. Kirjastossa on yli 80 000 laitetta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Sony, Philips, LG, Samsung ja monia muita. Voit myös manuaalisesti lisätä tuntemattomia tai vähemmän tunnettuja laitteita kaukosäätimeen. Yhdistä kaukosäädin infrapunavastaanottimeen Wi-Fi-verkon kautta älypuhelimen tai tabletin avulla.

Älykäs automaatio on yksi tämän Wi-Fi-kaukosäätimen kätevistä ominaisuuksista. Nedis SmartLife -sovelluksen avulla voit luoda automaatioita, jotka perustuvat aikatauluihin ja erilaisiin olosuhteisiin, kuten sää, lämpötila, auringonnousu ja -lasku. Voit ohjata infrapunaohjattuja laitteita automaattisesti haluamallasi tavalla.

Nedis SmartLife -sovellus tarjoaa käyttäjäystävällisen tavan hallita infrapunaohjattuja laitteita kotona, matkoilla ja lomalla. Voit kytkeä laitteet päälle ja pois päältä sekä luoda automaatioita kätevän sovelluksen avulla. Lisäksi voit käyttää ääniohjausta Google Assistantin tai Amazon Alexan kautta. Yhdistämällä älykäs Wi-Fi-kaukosäädin älykaiuttimiin niin voit ohjata laitteita äänikomennoin.

Suositushinta Nedis SmartLife IR kaukosäätimelle on 26,99 euroa.

nedis.fi