Harman Kardon Go + Play 3 -bluetoothkaiutin yhdistää laadukkaan käsityön ja ylivoimaisen äänenlaadun. Täysin uudistettu kannettava kaiutin vie tunnetun Go + Play -malliston uudelle tasolle kunnioittaen samalla edeltävien mallien perintöä.

Harman Kardon Go + Play 3 tarjoaa huippuluokan kannettavaa äänentoistoa kotiin. Kaiuttimen voimakas mutta kirkas ääni täyttää koko huoneen, kiitos suuritehoisten 3-tiestereoelementtien ja alaspäin suunnatun subwooferin. Toista musiikkia, kuuntele podcasteja, soita puheluita ja ota kaikki irti kaiuttimen monipuolisista Bluetooth-ominaisuuksista. Jopa kahdeksan tunnin akunkestolla varusteltua kaiutinta voit kantaa  ympäri kotia olohuoneesta työhuoneeseen ja pihalle. Lisäksi kaiuttimen automaattinen taajuuskorjain optimoi äänen itsestään eri ympäristöihin sopivaksi.

Tutun puolikuun muodon lisäksi uudessa Harman Kardon Go + Play 3 -mallissa on hienostunut ja paranneltu runko, joka on verhoiltu laadukkailla tekstiileillä ja materiaaleilla. Tyylikkääseen ulkoasuun on lisätty karkaistusta lasista tehty kosketuspaneeli, ja käytännöllinen kantokahva on tehty anodisoidusta alumiinista. Go + Play 3:ssa on hyödynnetty kierrätysmateriaaleja laadusta tinkimättä. Kaiuttimen kangasverhoilu on 100 % kierrätettyä polyesteria, kahva on 90 % kierrätettyä alumiinia ja sisäkehikko on 85 % uusiomuovia.

Käytännöllisellä USB-latausportilla voi ladata mitä tahansa laitetta. Kokouspuhelut sujuvat mutkattomasti kahden mikrofonin kaiutinpuhelujärjestelmällä, vaikka kaiutin ei olisi aivan lähelläsi. Voit yhdistää kaksi kaiutinta langattomasti toisiinsa vielä vaikuttavamman stereoäänen luomiseksi isoissa tiloissa, sekä sisällä että ulkona.

Harman Kardon Go + Play 3 on nykyaikainen kaiutin, joka vastaa kuuntelijan tarpeisiin ja sopii saumattomasti mihin vain moderniin kotiin.

Kaiutin julkaistaan osana Harman Kardonin 70-vuotisjuhlallisuuksia Montreux Jazz Festivaleilla. Se on saatavilla Euroopassa 15. syyskuuta alkaen hintaan 349,99 euroa.

harmankardon.com