Harman Kardon Aura Studio 4 yhdistää huippuluokan äänen ainutlaatuiseen designiin. Tyylikkäästi muotoiltu Aura Studio 4 on uusin malli tässä Harman Kardonin ikonisessa Bluetooth-kaiuttimien sarjassa. Osittain kierrätysmateriaaleista tehdyssä kaiuttimessa yhdistyy uniikki moderni muotoilu ja verraton äänenlaatu.

Harman Kardonin huippuasiantuntijoiden suunnittelema kaiutin kutsuu kuuntelemaan musiikkia siten kuin se on tarkoitettu kuultavaksi. 5.2-tuumainen alaspäin suunnattu subwoofer ja kuuden kaiuttimen laaja ääniala tuottavat ensiluokkaista ja tarkkaa Harman Kardon -ääntä erinomaisella toimintakyvyllä. Yhdistä kaiuttimeen kaksi mobiililaitetta saumatonta suoratoistoa varten ja tunne joka tahti henkeäsalpaavan selkeästi.

“Kaikilla Harman Kardon -tuotteillamme on oma identiteettinsä tuoteperheen sisällä. Tämä ajatus korostuu myös Aura Studio 4:ssä. Suunnittelutiimimme sai kaiuttimeen inspiraatiota luonnonvoimista, ja Aura Studio 4 on raikas ja ainutlaatuinen yhdistelmä ääntä ja valoa. Vuoden kestänyt suunnitteluprosessi yhdisti edistyksellisen teknologiamme lumoavaan kauneuteen, joka hemmottelee monia aisteja, herättää ihmetystä ja tuo iloa käyttäjien elämään. Kaiuttimen ikonisen läpikuultavan kupolin pohjassa on 324 kristallia, joiden kiehtova valo tanssii kauniisti musiikin rytmissä kaiuttimen algoritmien ansiosta. Harman Kardon Aura Studio 4:n mukaansatempaavat, moniaistiset ominaisuudet luovat erityistä tunnelmaa käyttäjien koteihin ja yhdistävät heidät luonnon kauneuteen”, kertoo Christian Schluender, Senior Vice President of Global Design. Aura Studio 4:ssä voi myös huomata vaikutteita SoundStick kaiuttimista, jotka Harman Kardon julkaisi vuonna 2000. Alla olevassa videossa Christian Shcluender kertoo aiheesta lisää.

Valotehosteiden huolella suunnitellut valmiit teemat yhdistävät älykkään teknologian moderniin ja ainutlaatuiseen designiin. Niiden avulla Aura Studio 4 inspiroi eri tunnelmiin ja kuljettaa kuuntelijoita kodin seinien ulkopuolelle. Teemat ovat Polar Light (rohkaisee mielikuvitusta), Universe (johdattaa ajatukset äärettömään avaruuteen), Rain Drops (rauhoittaa tunnelmaa), Cloud (rentouttaa) ja Fire (lumoaa ajatukset).

Aura Studio 4 on malliston ensimmäinen kaiutin, jossa käytetään osittain kierrätettyjä materiaaleja. Kaiuttimen ritilä on 100 % kierrätettyä polyesteria, kaikki alumiiniosat ovat 100 % kierrätettyä materiaalia ja kaiuttimen kotelo on 85 % uusiomuovia. Kaiuttimen pakkauksessa käytetään FSC-sertifioitua kartonkia ja soijamustetta.

Harman Kardon Aura Studio 4 julkaistaan osana Harman Kardonin 70-vuotisjuhlallisuuksia Montreux Jazz Festivalilla. Se on saatavilla Euroopassa 15. syyskuuta alkaen hintaan 329,99 €.

harmankardon.com