Denon, maailmankuulu huippulaatuisen äänentoistolaitteiden valmistaja, julkaisee kolme edullista S-sarjan 8K AV-viritinvahvistinta, jotka soveltuvat erinomaisesti pienempiin ja keskisuuriin kotiteatterisovelluksiin. 7.2-kanavainen AVR-S770H sekä 5.2-kanavaiset AVR-S670H ja AVC-S670H tarjoavat uusimmat ominaisuudet ja erinomaisen suorituskyvyn, mikä tekee niistä ihanteellisen ratkaisun käyttäjille, jotka haluavat kokea musiikkinsa ja elokuvansa aivan uudella laadun tasolla.

Denon AVR-S770H 7.2-kanavainen 8K AV-vastaanotin yhdistää upean 3D-tilaäänen Dolby Atmosin ja DTS:X:n kanssa ylivertaiseen 8K-videokuvan laatuun, luoden immersiivisen elokuvakokemuksen. Denon AVR-S670H ja AVC-S670H ovat perinteisen 5.2-kotiteatterin ydin, joka on helppo asentaa ja tarjoaa uskomattoman 8K-videon ja Dolby TrueHD:n sekä DTS HD Master Audion korkealaatuisen äänentoiston. AVR-S670H:ssa on analoginen FM-viritin, kun taas AVC-S670H on puhdas AV-vahvistin.

Denonin uusimmat lisäykset S-sarjaan auttavat käyttäjiä ottamaan ensimmäiset askeleensa surround-äänimaailmaan ja immersiiviseen eli mahdollisimman todentuntuiseen kotiviihteeseen tarjoamalla seuraavat pääominaisuudet:

• Denonin äänentoisto-ominaisuudet korkealaatuisella DSP:llä, hienoimmilla digitaalista-analogista-muuntimilla (DAC) ja luotettavalla virtalähteellä, joka toimittaa energiaa 5 tai 7 vahvistimelle, joista kukin pystyy tarjoamaan 145 W (6 ohmia/1% THD/1 kanava).

• Vertaansa vailla olevan 8K-videon ja uusimman HDMI-tekniikan, jossa on HDR10+, Dolby Vision™, sekä 8K/60 ja 4K/120 läpiläpimenot, tarjoten todentuntuisen kotiteatteri kokemuksen.

• HEOS-integraation tarjoama saumaton musiikin toisto mahdollistaa suosikkimusiikin suoratoiston ja jakamisen online-palveluista kuten Spotify, Amazon Music HD, Tidal, TuneIn Internet Radio ja muut. Lisäksi muita älylaitteita voidaan helposti yhdistää AirPlayn tai Bluetoothin kautta. Bluetooth-lähetyksen ansiosta BT-kuulokkeet voidaan yhdistää langattomasti vastaanottimeen.

• Helppo asentaa ja nauttia – Denonin palkittu Setup Assistant tarjoaa selkeät, vaiheittaiset ohjeet videolla, mikä tekee aloittamisesta helppoa – Audyssey MultEQ -huonekorjaustekniikka optimoi äänentoiston minkä tahansa tilan akustiikkaan, tuottaen upean äänenlaadun.

AVR-S770H, AVR-S670H ja AVC-S670H ovat saatavilla syyskuun alussa.

AVR-S770H Hinta: 779 €

AVR-S670H Hinta: 679 €

AVC-S670H Hinta: 629 €

denon.com