Uusi WiiM Pro Plus on päivitetty versio alkuperäisestä WiiM Pro -musiikin suoratoistimesta. Se tarjoaa parempaa äänenlaatua premium-luokan AKM DAC:in ansiosta ja sujuvampaa suoratoistoa. Lisäksi siinä on tyylikäs ja kompakti muotoilu. Ideana on säästää kokonaiskustannuksia tarjoamalla korkealaatuista ääntä yhdessä laitteessa ilman tarvetta monimutkaisemmalle järjestelmälle, joka vaatisi enemmän kaapeleita ja ulkoista DA-muunninta.

Pro Plus on varustettu TI Burr-Brown ADC:llä, mikä tarkoittaa enintään 32-bittistä/192 kHz. Uusi piirisuunnittelu vähentää ei-toivottua kohinaa ja säröä. AKM DAC tukee jopa 768 kHz PCM:ää ja DSD512:aa sekä vaihtaa automaattisesti PCM:n ja DSD:n välillä.

Yhteydet ovat monipuoliset, mukana on RCA-, optisia- ja koaksiaalilähtöjä sekä Ethernet-liitäntä vakaampaa yhteyttä varten. Pro Plus tukee ääniohjausta, kuten Siri, Alexa ja Google Assistant, joten voit käyttää äänikomentoja tai perinteisiä kaukosäätimen painikkeita.

Suoratoistomahdollisuuksia on paljon: AirPlay 2, Alexa Casting, Spotify Connect, Tidal Connect, Qobuz, Amazon Music, Deezer, TuneIn ja Chromecast Audio. Roon Ready -tuki on tulossa. WiiM Home -sovellus toimii ohjaussovelluksena. Ohjelmistopäivitysten ansiosta lisätoimintoja (kuten Roon Ready) voidaan lisätä ajan myötä, joten WiiM voi kehittyä älykkäämmäksi ajan myötä.

Linkplay Technologyn toimitusjohtaja tohtori Lifeng Zhao, kertoo halunneensa luoda tuotteen, joka parantaa käyttäjien musiikin suoratoistokokemusta tarjoamalla parempaa äänenlaatua, yksinkertaisemman asennuksen ja edullisen ratkaisun. Pro Plus on yksi edullisimmista suoratoistimista sillä hinta sisältää äänikaukosäätimen. Yhdesvalloissa Wiim Pro Plus on saatavilla 219 dollrin hintaan.

wiimhome.com​