Thorens on julkistanut TD 124 DD 140th Anniversary -levysoittimen, kunnianosoituksen ikoniselle Thorens TD 124 -levysoittimelle, joka on viihdyttänyt ääniharrastajia kuuden vuosikymmenen ajan. Yhtiön uusin julkaisu yhdistää ajatonta muotoilua, modernia tekniikkaa ja innovatiivisia päivityksiä tarjoten huipputason suorituskykyä.

Vankan Hi-Fi-historian perinteitä kunnioittaen Thorens TD 124 on saanut omistautuneen seuraajajoukon ääniharrastajien, fanien ja ammattilaisten keskuudessa ympäri maailmaa. Rakentuen tälle perinnölle, TD 124 DD esiteltiin vuonna 2020, esitellen yhdistelmän klassista muotoilua ja modernia päivitystä. Nyt Thorens esittelee TD 124 DD 140th Anniversary -version, joka vie tämän kehityksen uusiin ulottuvuuksiin.

Huomattava päivitys on kaksikerroksinen levylautanen, joka lisää massiivisen kuparikerroksen TD 124 DD:n jo raskaaseen alumiiniseen lautaseen. Tämä ainutlaatuinen suunnittelu lisää paitsi massaa, myös hyödyntää kahden eri materiaalin välistä vuorovaikutusta resonanssien eliminoimiseksi, mikä johtaa poikkeukselliseen äänenlaatuun.

TP 124 -äänivarren, Thorensin käsityöperinteen kulmakiven, päivityksenä on korkealaatuinen hopeajohto, joka yhdistää äänirasiakotelon ulostuloihin. Tämä parannus osoittautuu erityisen tehokkaaksi matalan ulostulon kelarasioiden (MC) kanssa, parantaen kokonaisvaltaista äänenlaatua.

Juhlaversiona esitellään myös yksinoikeuspäivitys muodossa SPU 124 MC -äänirasia, jossa on hopeajohtimiset kelat ja klassinen bakeliittikotelo, viitaten rasioiden alkuperään. Tämä rajoitettu painos äänirasiasta on kuitenkin saatavilla vain osana TD 124 DD 140th Anniversary -pakettia.

Alkuperäisen hengen säilyttäen TD 124 DD Anniversary -malli säilyttää voimakkaan suoranvetojärjestelmän, joka varmistaa moitteettoman ja hiljaisen toiminnan sekä dynaamisen otteen, joka kunnioittaa klassista kitkapyörän äänimaailmaa. TP 124 -äänivarsi tarjoaa vertaansa vailla olevaa laatua, sisältäen vääntöjäykkän varren putken, poikkeuksellisen laakerin laadun ja SME-runkokupin.

Visuaalista viehätysvoimaa lisäämään juhlamallissa on ajaton ja aito puuvaneri, muuttuen näin upeaksi käsityönä valmistetuksi esineeksi. Jalkalista ja äänivarsilevy ovat koristeltu korkeakiiltoisella lakatuilla ja käsin kiillotetuilla puupinnoilla, luoden harmonisen estetiikan, joka tasapainottaa klassisia mittasuhteita hienostuneella muotoilulla.

140-vuotisjuhlansa kunniaksi Thorens jatkaa rajojen rikkomista, juhlistaen rikasta perintöään samalla kun omaksuu innovaation. TD 124 DD 140th Anniversary -levysoitin ilmentää tätä henkeä, kiteyttäen menneisyyden olennaisuuden samalla kun tarjoaa poikkeuksellisen äänielämyksen nykyiselle ja tulevalle ajalle. Ääniharrastajat ja ammattilaiset voivat nyt juhlistaa tätä virstanpylvästä levysoittimella, joka on todellinen osoitus Thorensin sitoutumisesta laatuun ja suorituskykyyn.

Levysoittimia tulee saataville vain 140 kappaletta. TD 124 DD 140-vuotisjuhlamalli on saatavilla vain täydellisenä pakettina, mukana SPU 124 -juhlamalli, hintaan 11 999 €.

thorens.com