PRO-JECT AUDIO SYSTEMS esittelee ylpeästi T2 W:n, viimeisimmän lisäyksen arvostettuun T-Line -levysoitinmallistoonsa. Elokuussa 2023 julkistettu T2 W:n Wi-Fi-suoratoistotekniikka tekee siitä merkittävän pelaajan modernin ääniteknologian kentällä. Levysoitin on suunniteltu suoratoistamaan vinyyliääntä saumattomasti erilaisiin verkkoyhteydellisiin laitteisiin, mukaan lukien hifi-suoratoistimet, kotiteatteri-A/V-vastaanottimet ja nykyaikaiset suoratoistavat kaiuttimet.

Korostaen modernin elämäntyylin integrointia, T2 W uudelleenmäärittelee tapamme kokea ääntä. Uusimman Wi-Fi-tekniikan integrointi sekä huippuluokan WLAN-standardit mahdollistavat tavallisen pakatun suoratoiston sekä korkealaatuisen 24 bitin/48 kHz:n häviöttömän suoratoiston, tarjoten monipuolisille laitteille sopivan vaihtoehdon. T2 W:n monihuonekyky mahdollistaa useiden äänivirtojen lähettämisen lukuisiin vastaanottolaitteisiin, tarjoten monipuolisen ja immersiivisen kuuntelukokemuksen.

Täydentämään moderneja ominaisuuksiaan T2 W:ssä on upouusi “Pro-Ject Control” -sovellus, joka tarjoaa käyttäjille käyttäjäystävällisen rajapinnan saumattomaan kokemukseen. Asennusprosessi on virtaviivaistettu modernin BLE-toiminnallisuuden ansiosta, mikä varmistaa vaivattoman Wi-Fi-konfiguraation.

T2 W esittelee myös täysin uuden sisäänrakennetun phonoasteen, joka tehostaa sen Wi-Fi-suorituskykyä. Tämä kaksivaiheinen jaetun passiivisen MM-phonoasteen esivahvistin asettaa uuden standardin Pro-Jectin levysoittimille, korostaen poikkeuksellista pitkäikäisyyttä ja äänenlaatua. T2 W:ssä on mukana laadukas Sumiko Rainier MM -rasia, joka osoittaa Pro-Jectin sitoutumisen tinkimättömään äänenlaatuun.

T2 W:n moottori ja rakenne ovat samanlaiset kuin menestyksekkäässä T1-mallissa. Tämä aluslevy on kiinnitetty erittäin tarkkaan  alustaan, mikä takaa vakaan ja tarkan kiertoliikkeen. Vaihtovirtamoottori on elektronisesti säädelty, tarjoten häiriöttömän ja vakaan suorituskyvyn, elektronisen nopeuden ollessa 33 ja 45 RPM.

Tarkkaan suunniteltu CNC-koneistettu runko on saatavilla upeina väreinä kuten musta, mattavalkoinen tai pähkinä. T2 W:n lasinen aiempaa painavampi ja paksumpi levylautanen minimoi resonanssin ja värähtelyt varmistaen erinomaisen kuuntelukokemuksen. Tarkoituksenmukaisesti valitut laitetassut eristävät T2 W:n ympäröivistä värähtelyistä.

T2 W:n äänivarsi on 9 tuuman pituinen ja siihen kuuluvat alhaisen kitkan laakerit optimaalisen tarkkuuden saavuttamiseksi. Integroitu äänirasia säilyttää levysoittimen siistin ulkonäön ja uusi, säädettävä jousipohjainen anti-skating -mekanismi maksimoivat rasian suorituskyvyn.

T2 W on nyt saatavilla Pro-Ject-jälleenmyyjiltä 999 €:n suositushinnalla (sis. ALV).​

project-audio.com