Google Play Games Beetaan PC:llä on julkaistu neljästä uutta päivitystä. Palvelu mahdollistaa Google Play pelien pelaamisen tietokoneella. Alla tarkemmin neljästä uudesta päivityksestä.

Pelaa satoja pelejä
Satoja pelejä katalogissa mukaan lukien suosituimmat pelit kuten Cookie Run: Kingdom, Eversoul, Summoners War, Homescapes, Evony: The King’s Return, Call of Dragons ja Arknights. Yksi uusimmista lisäyksistä on Free Fire MAX, joka on nyt saatavilla Malesiassa ja Taiwanissa ja tulee saataville useampiin alueisiin lähiviikkojen aikana. Koska pelin eteneminen ja kirjastosi synkronoituvat puhelinten, tablettien, Chromebookien ja tietokoneiden välillä, voit vaihtaa laitetta helposti pelin aikana ja jatkaa siitä, mihin jäit.

Yli 120 alueella maailmanlaajuisesti
Viime viikkojen aikana beta on avattu yli 60 uudelle alueelle Aasian ja Tyynenmeren alueella, Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Tällä hetkellä voit pelata Google Play Gamesia yli 120 alueella maailmanlaajuisesti.

Pelaa useammalla tietokoneella
Jotta Google Play Games olisi saatavilla mahdollisimman monelle pelaajalle beetaan pääsy on nyt mahdollista useammalla tietokoneella. Päivityksen myötä miljoonat PC-käyttäjiä voi nyt kokeilla palvelua.

Räätälöi näppäimistöäsi
Olemme lisänneet näppäimistön määritysmahdollisuudet, jotta voit mukauttaa mitkä näppäimet toimivat ohjaimina ja sovittaa ne pelimieltymyksiisi.

Nämä ovat vain muutamia viimeaikaisia päivityksiä Google Play Games Beetaan PC:llä. Lisää on tulossa tulevien kuukausien aikana. Päästäksesi beetaan, vieraile osoitteessa g.co/googleplaygames.