Koti on paikka, jossa haluamme tuntea olomme turvalliseksi. Reolinkin valvontakamerat tarjoavat älykkään ja modernin ratkaisun kodin valvontaan. Voit valvoa kotiasi reaaliajassa älypuhelimen välityksellä. Näet, mitä kotona tapahtuu ja saat ilmoituksia, kun kamera havaitsee jotakin poikkeavaa.

Reolinkillä on valvontakameroita niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Sisäkamerat valvovat kotisi sisätiloja ja ulkokamerat pitävät huolen pihastasi. Valitse juuri sinulle sopiva kameramalli sen perusteella, millaisen alueen haluat saada seurantaan. Täydennä valvontajärjestelmä ovikellokameralla, niin saat myös ulko-oven seudun turvattua tehokkaasti.

Luurinetistä löydät laajan valikoiman Reolinkin valvontakameroita sekä sisä- että ulkokäyttöön. Valikoimassa on lisäksi monenlaisia valvontakameroiden lisätarvikkeita, kuten aurinkopaneeleita, johtoja ja pidikkeitä. Luurinetin varasto sijaitsee Suomessa, joten tuotteet toimitetaan nopeasti.

Moderni teknologia kodin tai mökin suojana

Reolinkin laadukkaat valvontakamerat on suunniteltu tehostamaan ja helpottamaan valvontaa. Älykkäät kamerat toimivat silminä, jotka tarkkailevat ympäristöä puolestasi luotettavasti ja tarkasti. Kameroiden avulla voit valvoa monenlaisia kohteita ja omaisuuttasi vaivattomasti. Onpa kyseessä sitten koti tai mökki, valvontakamerat auttavat ylläpitämään turvallisuutta.

Saat mielenrauhan, kun tiedät, että omaisuutesi on turvassa silloinkin, kun et ole itse paikalla. Reolinkin valvontakameroilla saat yhteyden kohteeseen, vaikka olet fyysisesti toisaalla. Voit tarkistaa tapahtumat reaaliaikaisesti ja saat ilmoitukset tapahtumista puhelimeesi. Näin pystyt reagoimaan poikkeaviin tilanteisiin nopeasti.

Reolinkin valvontakamerat soveltuvat monenlaisiin käyttökohteisiin. Niillä voit lisätä kodin turvallisuutta helposti sekä sisällä että ulkona. Mökillä ne pitävät huolen kiinteistöstäsi silloinkin, kun et ole mökkeilemässä. Aseta kamera kuvaamaan venettäsi, niin voit ennaltaehkäistä ilkivallan ja varkaudet.

Laadukkaat kuvat yöllä ja päivällä

Reolinkin valvontakamerat tarjoavat erinomaisen kuvanlaadun ja yksityiskohtien tarkan tallennuksen. Kamerat tarjoavat selkeän kuvan ympäristöstä sekä päivällä että yöllä. Hyvästä kuvanlaadusta on hyötyä vieraiden tunnistamisessa. Laadukas kuva mahdollistaa tapahtumien tarkan seurannan sekä tilanteiden arvioimisen.

Turvallisuuden kannalta on erittäin tärkeää, että pihapiiristä saadaan tarkkaa kuvaa myös hämärässä. Infrapunavalojen ansiosta näkyvyys ulottuu hämärässäkin useiden metrien päähän. Joissakin Reolinkin kameroissa on lisäksi LED-valot, joiden ansiosta kamera tallentaa värikuvaa myös pimeässä. Valot syttyvät, kun kamera havaitsee liikettä.

Liiketunnistus ja älykäs ilmoitusjärjestelmä

Reolinkin valvontakameroiden älykäs liiketunnistin vie valvonnan uudelle tasolle. Kamerat osaavat erottaa henkilöt ja ajoneuvot muusta liikenteestä. Tämä vähentää turhien ilmoitusten määrää.

Moni valvontakamera toimii niin, että kun kamera havaitsee liikettä, se aloittaa tallennuksen automaattisesti. Tämä on hyödyllistä tapahtumien tallentamisen ja uhkien torjunnan kannalta. Monissa tapauksissa valvontakamera kuitenkin reagoi myös liikkeisiin, jotka eivät ole uhkia, kuten ohikulkeviin eläimiin tai tuulen liikuttamiin esineisiin. Reolinkin kameroissa on teknologiaa, jolla näistä turhista ilmoituksista on pyritty pääsemään eroon.

Reolinkin edistyksellinen teknologia tunnistaa ihmiset ja ajoneuvot muista liikkuvista kohteista. Näin virheellisiä ilmoituksia tulee vähemmän. Tavoite on tietysti se, että ilmoituksia tulisi ainoastaan silloin, kun on olemassa todellinen potentiaalinen uhka, joka vaatii huomiotasi. Turhat ilmoitukset vähenevät, mikä tekee kameroiden käytöstä tehokkaampaa ja miellyttävämpää.

Joihinkin Reolinkin valvontakameroihin saa asetettua myös ajastetun kuvauksen. Time-lapse- toiminnolla voit määritellä kameran ottamaan kuvia tietyin aikavälein, ja kuvasarjasta muodostuu video. Tällä tavalla voit tarkkailla esimerkiksi rakennusprojektin etenemistä tai seurata liikennevirtaa.

Helppo asennus ja käyttö

Reolinkin valvontakamerat on suunniteltu helppokäyttöisiksi. Pakkausten mukana tulevat asentamiseen tarvittavat välineet, joiden avulla kameran saa asennettua itselle parhaiten sopivaan paikkaan. Kameraa ohjataan ja sen asetuksia hallitaan kätevästi Reolink-sovelluksen kautta. Sovelluksesta näet suoraa videokuvaa, tallenteita sekä hallitset asetuksia.

Sovelluksen asetuksista voit esimerkiksi säätää liiketunnistuksen herkkyyttä, muokata hälytystoimintoja ja äänen tallentamista sekä monia muita ominaisuuksia. Kameran ilmoitukset voivat tulla halutessasi joko Push-ilmoituksina tai sähköpostiisi. ​