Denon, maailmankuulu premium-luokan hi-fi- ja äänituotteiden valmistaja, laajentaa laadukkaiden ääniratkaisujensa tarjontaa esittelemällä uuden CEOL RCD-N12 -mallin, joka on suunniteltu erityisesti musiikin ystäville ja sisältää innovatiivisen HDMI ARC -toiminnon.

Uusi CEOL RCD-N12: Kompakti Voimanpesä

Denonin uusi CEOL RCD-N12 on kompakti, mutta äärimmäisen suorituskykyinen laite, joka tarjoaa perinteisen Denon-äänikokemuksen modernissa ja tyylikkäässä muodossa. Tämä laite on suunniteltu erityisesti musiikin ystäville, jotka arvostavat sekä äänenlaatua että designia.

Avainominaisuudet Denon CEOL RCD-N12:ssa:

  • Käyttäjäystävällinen näyttö, valaistut ohjauspainikkeet ja tyylikäs pyöristetty muotoilu, joka sopii saumattomasti mihin tahansa sisustukseen.
  • Monipuoliset ääni- ja musiikkilähteet, kuten DAB+ ja FM-radioviritin, sisäänrakennettu CD-soitin, AUX- ja levysoitintulot sekä mahdollisuus liittää HDMI ARC -toiminnolla varustettuun televisioon.
  • HEOS-monihuonetoiminnon avulla voit nauttia musiikista ja podcasteista jokaisessa kodin huoneessa.
  • Helppokäyttöinen ja nopeasti käyttöön otettava ominaisuus, joka täyttää huoneesi upealla äänellä.

Soundbarin Haastaja

HDMI ARC -toiminnon ansiosta Denon CEOL RCD-N12 voi toistaa televisiosi äänen vahvistimen kautta, tuoden sinulle voimakkaamman ja syvemmän äänielämyksen kuin perinteinen soundbar-kaiutin. Helppojen kaapeliliitäntöjen ansiosta yhteensopivan television ääni toistetaan vahvistimen kautta, ja voit säätää äänenvoimakkuutta joko television kaukosäätimellä tai Denonin omalla kaukosäätimellä.

Lisäksi voit helposti liittää langattomat kuulokkeet Bluetooth-yhteydellä, jolloin voit nauttia eri äänilähteistä langattomasti tai kuunnella televisiota ilman häiritseviä johtoja.

Ääntä Jokaiseen Kodin Nurkkaan

CEOL RCD-N12 täyttää kaikki äänitarpeesi, oli kyseessä sitten suosikkimusiikin suoratoistaminen, CD-levyn kuunteleminen, radion kuuntelu tai modernit tekniikat, kuten Bluetooth tai AirPlay2. Sisäänrakennettu RIAA-korjain mahdollistaa myös analogisen äänen toiston suoraan levysoittimesta phono-liitäntään kytkettynä.

Kuten edeltäjänsä, RCD-N12 tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet suoratoistaa musiikkia koko kotiin HEOS-monihuonetoiminnon avulla, jota voit kätevästi hallita älypuhelimesi tai Amazon Alexan avulla. Pikavalintapainikkeet laitteen yläosassa tai kaukosäätimellä mahdollistavat suosikkiäänilähteiden tai internetradioasemien tallentamisen, joten huoneesi täyttyy nopeasti mieluisasta äänestä.

Kompakti ja Laajennettava Laite

Äänisignaali kulkee laadukkaiden kaiutinliitinten kautta, ja niiden ruuvit takaavat pitkän käyttöiän ja parhaan suorituskyvyn. RCD-N12:ssa on myös sisäänrakennettu digitaalinen taajuuskorjain, joka on valmiiksi optimoitu äänenlaadun parantamiseksi lisävarusteena saataville SC-N10-kaiuttimille.

Lisäksi vahvistimessa on esiastelähtö ja subwoofer-lähtö, jotka mahdollistavat ulkoisen vahvistimen tai subwoofer-kaiuttimen liittämisen, tarjoten entistä syvempää bassotoistoa.

Denon CEOL RCD-N12 tulee saataville mustana ja valkoisena syyskuun 2023 alussa suositushintaan 699€.

denon.com