EH-LS650 on uusi ja edullinen kotiprojektori Epsonin EpiqVision-mallistoon. Älylaitteita tukevassa 4K PRO-UHD -laserprojektorissa on huipputason ääni- ja kuvaominaisuudet, monipuoliset liitäntämahdollisuudet sekä helppo asennus. Tyylikäs ja moderni projektori sopii myös pieneen huoneeseen, joten se on ihanteellinen vaihtoehto perinteiselle televisiolle.

Mustana tai valkoisena saatava EH-LS650 tarjoaa mukaansatempaavan suuren kuvan. Suoratoistoa varten mukana on Android TV -järjestelmä. Sisäänrakennetulla Chromecastilla voi suoratoistaa sisältöä ja YAMAHA varmistaa vaikuttavan äänenlaadun. Viihteestä voi siis nauttia helposti milloin tahansa.

Sisäänrakennetun Chromecastin avulla voit suoratoistaa suosikkiviihteesi puhelimesta, tabletista tai kannettavasta tietokoneesta suoraan projektoriin. Tuttujen sovellusten hallinta onnistuu vaivattomasti iPhone®– tai iPad®-laitteella, Android-puhelimella tai -tabletilla, Mac®– tai Windows®-kannettavalla tai Chromebookilla.

Projektorin 20 watin YAMAHA-kaiuttimet on sijoitettu tyylikkäästi metallikannen alle ja projektori voi myös toimia erillisenä älykaiuttimena. Android TV:n lisäksi saatavilla on tuhansittain elokuvia, sarjoja ja pelejä Google Playssa, YouTubessa ja monissa muissa suosituissa sovelluksissa.

Projektorin voi sijoittaa lähelle heijastuspintaa, mutta 3LCD-tekniikan ansiosta se pystyy silti heijastamaan korkealaatuisen kuvan jopa 120 tuuman koossa. 4K PRO-UHD -tarkkuuden tuottama suuri ja terävä kuva on ihanteellinen elokuvien, televisio-ohjelmien ja urheilun katsomiseen. Alle 20 millisekunnin tuloviiveen ansiosta projektori sopii myös pelaajille.

Useilla plug-and-play-ominaisuuksilla varustettu projektori on helppo asentaa käyttämällä Epsonin Setting Assistant -sovellusta, joka säätää trapetsikorjauksen automaattisesti älypuhelimen kameran avulla.

Epson Europen kotiteatterituotteiden tuotepäällikkö Amy Ng kertoo: ”EH-LS650 on tyylikäs ja edullinen projektori, joka näyttää ja kuulostaa upealta. Koskaan aiemmin ei ole ollut näin helppoa korvata televisiota projektorin suurella kuvalla omassa kodissa.”

EH-LS650B/W on saatavilla Suomessa lokakuusta alkaen.​

epson.fi