Jabra on julkistanut Berliinin IFA-messuilla kahdet premium-tason täyslangattomat nappikuulokkeet Elite-sarjaansa. Markkinoiden kestävimmät nappikuulokkeet Jabra Elite 8 Activet sekä Elite 10 -kuulokkeet, jotka ovat Jabran tähän saakka kehittyneimmät nappikuulokkeet työhön ja vapaalle, tarjoten selkeä-ääniset puhelut, käyttömukavuutta koko päiväksi, ja immersiivisemmän Dolby Atmos -tilaäänikokemuksen Dolby Head Trackingin ansiosta.

Elite 8 Active: Maailman kestävimmät nappikuulokkeet

Elite 8 Active -kuulokkeet ovat viimeisin lisäys Jabran aktiivikäyttäjien Active-tuotesarjaan, asettaen uuden standardin täyslangattomien nappikuulokkeiden kestävyydelle ja istuvuudelle. Luotu paitsi juoksuun ja muuhun urheiluun, Elite 8 Active on suunniteltu kestämään mitä tahansa käyttäjä haluaakin tehdä. Kuulokkeet ovat läpäisseet Yhdysvaltain puolustusvoimien standardoiman kestävän elektroniikan 810H-testin, jossa laitteita testataan kosteutta, korkeaa lämpötilaa, sadetta ja korkeaa ilmanalaa vastaan.

Kestävyydestä huolimatta Elite 8 Active -kuulokkeissa ei ole tingitty ulkonäöstä tai soundista. Treenit sujuvat entistä paremmin uskomattoman äänenlaadun ansiosta, josta on kiittäminen Dolby Audiota. Se mahdollistaa luonnollisen ja kirkkaan äänimaailman, ja myös entistä kauemmin. Adaptiivinen hybridi vastamelutoiminto (ANC) optimoi vastamelun kuulijan ympäristöön automaattisesti. Tuulen vaikutuksen neutralisoiva HearThrough-teknologia vaimentaa tuulen, mutta päästää läpi liikenteen äänet varmistaakseen turvallisuuden. Samalla äänentaso pysyy kuitenkin tasaisena.

Dolby Atmos -kuuntelukokemus uudelle tasolle Elite 10:llä

Jabran uudet lippulaivat – Elite 10 -nappikuulokkeet – tarjoavat parhaan yhdistelmän mukavuutta, äänenlaatua ja selkeitä puheluita sekä työhön että vapaa-aikaan. Kuulokkeet on optimoitu Dolby Atmos -sisällön kuunteluun, ovat aidosti immersiiviset ja Jabran ensimmäiset nappikuulokkeet, jotka tukevat Dolby Head Tracking -ominaisuutta. Sen avulla kuuntelijat pysyvät äänimaalilman keskellä, vaikka liikuttaisivat päätään. Lopputuloksena on luonnollisempia kuuntelukokemus niin Dolby Atmos -sisällölle kuin muullekin viihteelle. Dolby Head Trackingin sekä Dolby Atmoksen yhdistelmä rikastaa äänimaailmaa entistäkin enemmän, tarjoten erittäin tarkkoja yksityiskohtia ja äänen kirkkautta.

Elite 10 poistaa ympäristön melua hyödyntämällä Jabra Advanced Noise Cancellation -tekniikkaa. Tämä ultratehokas ANC säätää vastamelua automaattisesti ympäristön äänimaailman perusteella. Tämän mahdollistavat infraääniaallot, jotka mittaavat korvakäytävää, sekä algoritmit, jotka havaitsevat mahdollisen meluvuodon ja tuuliolosuhteet. Siten nappikuulokkeet vaihtavat automaattisesti tehokkaimpaan ANC-tasoon meluisimmassa ympäristössä, ja puolestaan vähentävät vastamelua hiljaisemmissa paikoissa.

Elite 10:t ovat ensimmäiset Jabran täyslangattomat nappikuulokkeet, joissa on käytetty Jabra ComfortFit -teknologiaa, tarjoten mahdollisimman luonnollisen ja ilmavan istuvuuden ja vähäisempää painetta korville.

Hinnat ja saatavuus

Elite 8 Active: Saatavilla elokuusta alkaen suositushintaan 199 euroa. Värit: caramel, navy, musta ja tummanharmaa.

Elite 10: Saatavilla syyskuusta alkaen suositushintaan 249 euroa. Värit: kerma, kaakao, titaanimusta, kiiltävä musta ja mattamusta.

jabra.fi