Vaikuttava äänenlaatu kohtaa JBL:n historiasta inspiroituneen ajattoman retromuotoilun: esittelyssä JBL Authentics! Monipuolisia ominaisuuksia pursuava JBL Authentics 500 on todellinen kodin keskipiste – kattava Wi-Fi- ja Bluetooth-älykaiutin, joka tarjoaa Dolby Atmos® -äänentoiston ja ympäröi kuuntelijan laadukkaalla äänellä. JBL Authentics 200 ja kannettava JBL Authentics 300 täydentävät upouuden JBL Authentics -sarjan.

Täytä kodin jokainen huone äänellä

Ole suosikkikappaleesi keskipisteessä, kun JBL Authentics 500 saa sinut kokemaan musiikin ennennäkemättömällä tavalla. Kolme yhden tuuman diskanttikaiutinta ja kolme 2.75 tuuman keskialueen kaiutinta vastaavat kristallinkirkkaasta äänestä ja 6.5 tuuman alaspäin suunnattu subwoofer tarjoaa napakan ja tarkan basson. Nauti 270 watin 3.1-kanavaisesta Dolby Atmos -äänestä, joka tuo sinulle monitahoisen äänen terävimpiä yksityiskohtia unohtamatta.

JBL Authentics 300 tarjoaa siirreltävää, korkealaatuista ääntä 8 tunnin akulla niille, jotka haluavat nauttia erinomaisesta äänestä niin kodin sisällä kuin sen ulkopuolellakin. Kaiutin tarjoaa selkeästi erottuvia korkeita ääniä ja syvää bassoa, joten voit nauttia poikkeuksellisesta äänenlaadusta missä tahansa oletkin – keittiöstä puutarhaan tai ulkoilmajuhliin.

Täytä niin pienet kuin suuretkin tilat JBL Authentics 200 -kaiuttimen stereoäänellä. Kaksi yksituumaista diskanttikaiuttinta herättävät jokaisen kappaleen eloon samalla kun 5 tuuman laajakaista bassokaiutin ja alaspäin suunnattu 6 tuuman passiivisäteilijä luovat bassolla täydellistä tasapainoa, genrestä riippumatta.

Ikonista retromuotoilua modernilla otteella

Uutuuskaiuttimien kaunis muotoilu on saanut innoituksensa JBL:n menneisyydestä – inspiraation lähteenä on legendaarinen JBL L100-kaiutin 1970-luvulta. JBL Authentics -sarja ammentaa JBL:n rikkaasta historiasta modernilla otteella. Ensiluokkainen alumiinirunko, keinonahalla päällystetty kotelo ja uudistettu Quadrex-ritilä yhdessä luovat näyttävän JBL Authentics -sarjan.

Alan ensimmäinen integraatio yhteistyössä Amazonin ja Googlen kanssa

JBL on kehittänyt yhdessä Amazonin ja Googlen kanssa uudenlaisen integraation, joka mahdollistaa eri ääniavustajien samanaikaisen käytön JBL Authentics -kaiuttimilla. Sen ansiosta käyttäjät voivat hyödyntää sekä Google Assistantia että Alexaa samanaikaisesti samalla laitteella. Kun Google Assistant ja Alexa ovat käytettävissä samanaikaisesti, voit vaihdella saumattomasti molempien ääniavustajien välillä ja hyödyntää niiden erilaisia toimintoja. Kun olet ottanut ääniavustajat käyttöön, käytä kumpaa tahansa lempikappaleidesi soittamiseksi, hallinnoi älykotiasi, aseta ajastimia ja hälytyksiä sekä paljon muuta vain äänesi avulla. Asennettuasi äänavustajat JBL One -sovelluksessa, sano vain “Hei Google” tai “Alexa” aloittaaksesi.

Wi-Fi-yhteyden tuomat hyödyt jatkuvat: koe kaikki podcasteista nettiradioon upealla kirkkaudella. Striimaa musiikkia AirPlayn, Alexa Multi-Room Musicin (MRM), Spotify Connectin tai Chromecastin avulla. Voit myös poistua huoneesta tai vastata puheluun keskeyttämättä musiikkia. Ettekö pääse yhteisymmärrykseen musiikista? Sijoita useita JBL Authentics -kaiuttimia ympäri kotiasi ja luo jokaiseen huoneeseen eri tunnelma. Voit myös yhdistää useampia kaiuttimia ja soittaa yhtä soittolistaa kaikkialla, jotta kaikki voivat nauttia samoista rytmeistä.

Automaattinen taajuuskorjain säätää ja mukauttaa äänentoiston joka tilassa ympäristöön sopivaksi, kun kaiutin laitetaan päälle. Voit siis vain rentoutua ja nauttia optimoidusta äänenlaadusta riippumatta siitä, mihin kaiuttimen sijoitat.

“Brändiemme perinteet ovat aina olleet meille tärkeitä, ja JBL Authentics -sarja yhdistää laadukkaan äänen, ainutlaatuisen muotoilun ja vertaansa vailla olevat ominaisuudet,” kertoo Carsten Olesen, President of Consumer Audio HARMANilla. “’Newstalgialla’ on tällä hetkellä suuri kysyntä. JBL Authentics -sarja ammentaa ikonisesta menneisyydestämme retromuotoilullaan ja tarjoaa samalla huippuluokan ääntä ja teknologiaa, joita asiakkaamme odottavat. Innovaatiot kuten Dolby Atmos ja samanaikaiset ääniavustajat yhdistyvät retroon ja uudistettuun Quadrex-ritilään kaiutinsarjassa, joka määrittelee audion tulevaisuuden.”

Asenna kaiuttimet vaivattomasti ja selaa integroituja musiikkipalveluita löytääksesi uusia kappaleita ja artisteja JBL One -sovelluksen kautta. Sovelluksen täysin säädettävillä tajuuskorjainasetuksilla voit muokata kuuntelukokemuksesi juuri makusi mukaan.

Hinta ja saatavuus 

jbl.com