TCL Electronics, yksi maailman nopeimmin kasvavista kulutuselektroniikkabrändeistä, lanseeraa täysin uuden P74-sarjansa; 4K HDR TV Google TV:llä ja Game Masterilla. Erinomaisen äänen- ja visuaalisen suorituskyvyn sekä uskomattoman viihdearvon ansiosta P74-sarja on saatavilla pohjoismaisilta jälleenmyyjiltä 85-tuumaisina malleina elokuun lopusta alkaen ja 98-tuumaisina syyskuusta alkaen. Hintoja ei ole vielä julkistettu televisioille.

Vaikuttavan reunattoman muotoilun sekä Dolby Vision- ja Dolby Atmos -tekniikan ansiosta P74 tarjoaa ensiluokkaisen audiovisuaalisen suorituskyvyn. Suuren näytön mallit, jopa 98 tuumaa, heittävät katsojan suoraan toimintaan, olipa kyse elokuvista, peleistä tai urheilusta. Lisäksi älykkäällä ja tyylikkäällä muotoilullaan TCL P74 lisää tyylikkän lisäyksen olohuoneeseesi. Edistyksellinen Smart TV -järjestelmä Google TV:llä tarjoaa pääsyn runsaaseen sisältöön suosikkisuoratoistopalveluistasi – kaikki järjestyksessä ja helposti käytettävissä handsfree-ääniohjauksella.

tcl.com